A Dyno-Tab® jótékony hatásai

A BENZINES motorokra gyakorolt jótékony hatásai:

 • Csökkenti az üzemanyagfogyasztást
 • Növeli a teljesítményt
 • Növeli az oktánszámot
 • Csökkenti a kopogást
 • Felváltja az ólom védő szerepét
 • Csökkenti a koromlerakódást
 • Meghosszabbítja a gyújtógyertyák élettartamát
 • Alacsonyabbá teszi az emissziót és a füstszintet

A Dyno-Tab® helyettesíti az ólmot

olmositasEgy Dyno-Tab® biztosítja 60 liter üzemanyag "ólmosítását". Ez sokkal gazdaságosabb, mint a legnagyobb versenytárs készítménye, amely csak 20 liter üzemanyag "ólmosítására" képes flakononként. Azok a régebbi autók, amelyek csak ólomtartalmú üzemanyaggal működhetnek, a megnövekedett oktánszám egy plusz előny. Az ólom kevéssé ismert előnye volt, hogy megakadályozta a koromlerakódást. Az ólmozott üzemanyag használatával a dugattyú felületén, a robbanótér boltozatán és a gyújtógyertyák elektródáin kialakult egy nem vezető bevonat, amely lassította a szénszármazékok lerakódását. A Dyno-Tab® egy hasonló bevonatot biztosít, amely a gyújtógyertyák vöröses elszíneződésében nyilvánul meg. A vöröses bevonat a Dyno-Tab® használatára jellemző "lerakódásgátló" jellegzetesség.

Mennyivel emeli a Dyno-Tab® az oktánszámot?

Egy tele tanknál a Dyno-Tab® az oktánszámot 1,5-4 oktánszámmal emeli az üzemanyagtól függően. Ez a növekedés jelentős erő és teljesítménybeli különbséget eredményez. Ráadásul a kopogás, amely a 95-ös oktánszámú üzemanyag gyakori velejárója, a 98-assal megszűnik. Egyetlen Dyno-Tab® gazdaságosan és hatékonyan eléri ezt a javulást. Ön akár alacsonyabb oktánszámú üzemanyagot is vásárolhat és így a megtakarítás jelentős lesz. A Dyno-Tab® többi előnye így már nem kerül önnek semmibe.

A DÍZEL motorokra gyakorolt jótékony hatásai:

 • Csökkenti az üzemanyagfogyasztást
 • Növeli a teljesítményt
 • Növeli a lóerőszámot
 • Csökkenti a füstölést
 • Növeli a motor élettartamát
 • Csökkenti a koromlerakódást
 • Csökkenti a karbantartási- és állásidőt

Miért használjuk ugyanazt a Dyno-Tab®-ot mind a benzinben, mind a gázolajban?

Dyno-Tab® egyedülállóan hatékony égéskatalizátor, amely javítja az összes szénhidrogén üzemanyag jellemzőjét. Így mind a benzines, mind a gázolajos motoroknál növeli az erőt, megnöveli az üzemanyag gazdaságosságát és csökkenti a károsanyag kibocsátást. Az égéstér megtisztulása is bekövetkezik mindkét típusnál rövid idő alatt. Míg a Dyno-Tab® ólomhelyttesítőként és oktán-, illetve cetánszám növelőként is szolgál a benzines és dieselmotoroknál, ezenkívül növeli a motor kenését és csökkenti a dieselmotorok füstkibocsátását. Mi több, a Dyno-Tab® használata hosszabb motorélettartamot és alacsonyabb fenntartási költségeket eredményez.

Tesztek, melyek bizonyítják a Dyno-Tab® hatékonyságát!

Motorlóerő teszt: a Dyno-Tab® 3,5%-al növelte a lóerő értéket. A világszerte elvégzett számos motorlóerő teszt folyamatosan bizonyítja a Dyno-Tab® üzemanyag tabletták hatékonyságát.

motor lóerő teszt

GENERAL MOTORS® füstkibocsátás értékelése: a Dyno-Tab® 53%-al csökkentette a füstszintet.

Heneral Motors teszt

A FORD® gépjárművek üzemanyag gazdaságossági tesztje: a Dyno-Tab® 10,3%-al növeli az egy egységnyi üzemanyaggal megtehető kilométerek számát. A flotta tesztben 260 különböző személyautó és kisteherautó vett részt és 15 hónapig használták a Dyno-Tab®-ot. Ebben a tesztben néhány jármű placebo-t használt. A teszt alatt a Dyno-Tab®-ot használó járműveknél átlagosan 10,3%-os üzemanyag megtakarítást értek el, míg a placebo-t használó járművek fogyasztása ugyanaz maradt, nem csökkent.

A teszt azon része után, amelyben a Dyno-Tab®-ot és placebo-t használtak, tovább folytatták a fogyasztási értékek figyelését. A Dyno-Tab®-ot használt járművek fogyasztása a teszt után, amikor már nem alkalmaztak adalékot, ugyanarra a szintre állt vissza, mint a placebo-t használóké.

A Ford tesztjeötcsillagos minősítés

A Puerto Rico-i San Juanban a Műszaki Főiskolán a Dyno-Tab®-ot minden részletre kiterjedően tesztelték és jóváhagyták. Ezt a tesztet az ottani forgalmazó rendelte meg, hogy eloszlassa kételyeit, mielőtt bevezette a terméket. A Dyno-Tab® 5 csillagos elismerést kapott minőségre és értékre egyaránt a Puerto Rico-i Consumeras Minőségellenőrző Hivataltól. E minősítést az "Autóipari termékek és tartozékok" kategóriában érte el.

Mennyi ideje van a termék a piacon?

10 éves termékmúlt

Az égéskatalizátor Dyno-Tab® üzemanyagtablettákat több mint tíz éve használják, hogy javítsa a különféle üzemanyagok égésfokát. A kereskedelmi forgalomba hozatal előtt három évig tesztelték. Tabletta formában 1998. óta forgalmazzák egyre nagyobb sikerrel és elismeréssel.

A Dyno-Tab® kompatibilis a ma csúcstechnológiáját képviselő motorokkal is?

Az évek során végzett különleges tesztek sora bizonyítja, hogy a Dyno-Tab®-bel kezelt üzemanyagok nem károsak a katalizátorokra, oxigén szenzorokra, üzemanyag befecskendezőkre, turbó feltöltőkre, üzemanyagszűrőkre és mindenféle szigetelő és tömítőanyagra. Tény, hogy 500 millió gallon Dyno-Tab®-bal kezelt üzemanyagot használtak eddig világszerte, mindenféle "baleset" nélkül.

Miért jobb a Dyno-Tab® mint a többi üzemanyagadalék?

Két oka van: Érték és minőség

 1. Amikor Ön egy hagyományos flakonos üzemanyagadalékot vásárol, többet költ a csomagolásra, mint azokra az alkotóelemekre, amelyek a munkát elvégzik. A Dyno-Tab® azon aktív anyagok koncentrátuma, amelyek javítják a motor teljesítményét.
 2. A Dyno-Tab®-ban található vegyi anyagok a legjobb minőségűek és világszerte bevizsgálták autóipari szakemberek.

A Dyno-Tab® használata árt-e a motoromnak vagy semmissé teszi-e a jármű szavatosságát?

Nem! A Dyno-Tab®-ot vezető amerikai és európai autóipari szakmai testületek tesztelték, és a tesztek bebizonyították, hogy a termék teljesen biztonságos mind a benzines, mind a diesel motorokban. Egyáltalán nem károsítja a motort, az üzemanyagrendszert, az erőátviteli rendszert, vagy más szennyeződés-kibocsátást gátló rendszert. Nem szennyezi el a gyújtógyertyákat, nem dugítja el az üzemanyagszűrőket, vagy rontja el az oxigén érzékelőket. Nem teszi érvénytelenné sem az új, sem a használt autók jótállását. Valójában az üzemanyagtabletták használata szabályozza az előgyújtást és eltávolítja a koromlerakódásokat, a két tényezőt, amely lerövidíti a motor élettartamát.

A Dyno-Tab®-ban alkalmazott kémiai alapanyagokat már 35 éve használják folyékony adalékként. Amennyiben az előírásoknak megfelelően alkalmazzák őket, nem kell félni a biztonságosságukat illetően. Ha a javasolt kezelési mennyiség 25-100-szorosát használná valaki, akkor fordulna elő esetleg probléma. De ugyanez igaz szinte minden összehasonlító adalékra.

A Chemplex® Automotive Group Inc.-nél még sosem fordult elő sem a Dyno-Tab®-bal, sem más termékét illetően kárigény benyújtása a cég 1992-es megalakulása óta. Ezt a vegyi formulát használják folyékony kiszerelésben 1992 óta. A Chemplex® Automotive Group Inc.-nek 1 Millió USD fedezetű felelősségbiztosítása van, mely az USA területén érvényesíthető.