"dízelár" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2010.09.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol bruttó 5 forinttal emeli a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától, így a benzin ára ismét a júniusi történelmi csúcsra ér. tovább olvas »

Címkék: benzinár, gázolajár, energia, benzin, ár, gázolaj, dízelár, dízel

Hír beküldve: 2011.11.15. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán a benzin és a gázolaj literenkénti ára ismét új történelmi csúcsra emelkedik, és a benzin átlagára is átlépi a 400 forintot. A Mol a benzin nagykereskedelmi árát literenként 5 forinttal emeli, míg a dízelt 8 forinttal adja drágábban szerdától, írja az MTI piaci források alapján. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2011.11.22. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdától 5 forinttal csökken a benzin ára, viszont a gázolaj újabb 3 forinttal drágul. Ezzel a dízel ára új történelmi csúcsra emelkedik, 433 forint lesz az átlagára, miközben a 95-ös benziné 397-399 forintra csökken - az autósok ugyanekkor ettől mindkét irányba 10-15 forintos eltérést is tapasztalhatnak a kutaknál. tovább olvas »

Címkék: dízelár, benzinár

Hír beküldve: 2012.01.02. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

  Emeli bruttó 6-6 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ezzel új történelmi csúcsra kerül, míg a gázolaj ára beállítja az eddigi csúcsot. Az emeléssel a benzin átlagára 412-414 forintra, a gázolajé pedig 433 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.02. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától bruttó 6 forinttal emeli a MOL a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát - tudta meg a Portfolio.hu. Az emelést a finomított termékek drágulása és a forint árfolyamának gyengülése tette indokolttá. Mivel január 1-től az áfa-emelés hatására a benzin és gázolaj ára már 6-6 forinttal emelkedett, a drágulás mértéke összességében literenként 12 forintra rúg.  tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emelkedett az olajár, közben pedig sokat gyengült a forint árfolyama, melyek miatt az előttünk álló napokban új csúcsra emelkedhetnek a hazai üzemanyagárak. Akár öt forint feletti literenkénti áremelkedés is elképzelhető szerdától.      tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.10. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 10-10 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ért el. Az emeléssel a benzin átlagára 422-424 forintra, a gázolajé pedig 443 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.10. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Amennyiben Irán lezárja a Hormuzi-szorost, az olaj árfolyama a jelenlegi 113 dolláros szintről a 150-200 dolláros magasságba ugrana a Societe Generale elemzője szerint - írja a CNBC. A prognózis igen ijesztő magasságokat fogalmaz meg, belegondolni is rossz, hogy a hazai üzemanyagárak ilyen olajár mellett hova emelkednének.  tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Jelentős mértékben erősödött a forint árfolyama a dollárhoz képest, aminek köszönhetően várhatóan ismét csökkennek szerdától a hazai üzemanyagárak. Ezúttal a benzin esetében is elkezdhetünk távolodni a mindenkori csúcsról, az árcsökkenés mértéke literenként akár 5-6 forintra is rúghat majd a benzin és gázolaj piacán egyaránt - írja a Portfolio. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.02.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bár az utóbbi napokban az olajár újabb csúcsok irányába vette az irányt,a forint árfolyama is lendületes erősödést produkált a dollárral szemben. Ennek köszönhetően az előttünk álló héten a hazai benzin és gázolajár is változatlan szinten maradhat.  tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.04.30. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Nagyot esett a héten a benzin dollárban mért jegyzésára, ráadásul a forint árfolyama is erősödött a dollárhoz képest. Mindezek miatt akár jelentősebb benzinár-esésre is sor kerülhet jövő héten a hazai kutakon, miközben a gázolaj pár forinttal lehet csak olcsóbb.      tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.05.09. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 10 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt.  tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.05.16. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán. A változással a benzin átlagára literenként 426 forintra csökkent, a gázolajé pedig 427 forint lett. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár