"dollár" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2008.07.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Okos piaci lépés vagy a költségvetési stabilizáció előtérbe helyezése ? az eredmény szempontjából mindegy, Mexikó a piaci hírek szerint a jelenlegi, 130 dollár körüli árszinten öt évre előre eladná olajkészleteit. Azaz arra játszik, hogy nem fog tovább emelkedni az olajár. Kevés vevő tud azonban öt évre előre ennyi olajat megvenni. tovább olvas »

Címkék: olajáremelkedés, plajkészlet, dollár, olaj

Hír beküldve: 2008.07.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Pár napos pihenőt követően az olajpiaci befektetők ma délután ismét rátenyereltek az eladás gombokra, a WTI árfolyama ugyanis percek leforgása alatt 2.8%-os esést mutat. Így a szeptemberi lejáratú olajár már közelíti a 121 dolláros szintet, ami azt is jelenti, hogy a 122 dolláros szint környékén található támasz elesett. Ez technikailag akár további lemorzsolódást is eredményezhet majd a piacon. tovább olvas »

Címkék: olajpiac, WTI, árfolyam, dollár, csökken, esik

Hír beküldve: 2008.08.31. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Enyhén emelkedtek a múlt héten a benzin- és gázolajárak a nemzetközi piacokon. Mivel azonban a forint is gyengült a dollárral szemben, kisebb emelés várható a hazai kutaknál. tovább olvas »

Címkék: drágul, benzin, ismét, gyengül, dollár

Hír beküldve: 2009.11.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Újabb iszonyú volatilis hetet tudhatnak maguk mögött a világ tőzsdéi, amin ugyan az olaj és az olajtermék-árak nem estek jelentősen tovább, a Portfolio.hu mégis arra számít, hogy újabb üzemanyagár-csökkenés előtt állhatnak a magyar autósok. Az ok egyszerű: a forint jelentősen erősödött a dollárral szemben. tovább olvas »

Címkék: tilos, olajtermék-árak, portfoliao, üzemanyagár, csökkenés, forint, erősödött, dollár

Hír beküldve: 2008.12.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

2009-re egy dollár lesz a benzin gallonjának (1 gallon=3,78 liter) átlagára az Egyesült Államokban, ahol ezért az idén júliusban még 4 dollárt kellett fizetni - véli az Alaron Trading Corp. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dollár, forint