"esik" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2008.07.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bár nap elején még emelkedni is tudott az olaj árfolyama, mostanra a szeptemberi határidős lejárat ismét jelentős, 3,5 százalékos esést mutat, és így már a hordónkénti 130 dolláros ár alatt jár a fekete arany. tovább olvas »

Címkék: olajár, árfolyam, csökken, esik

Hír beküldve: 2008.07.19. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Jelentős mértékben, 47 százalékkal csökkentette az idei globális olajkereslet növekedésre vonatkozó várakozását a Lehman Brothers a decemberben adott prognózisához képest. tovább olvas »

Címkék: olajár, csökken, esik

Hír beküldve: 2008.07.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Pár napos pihenőt követően az olajpiaci befektetők ma délután ismét rátenyereltek az eladás gombokra, a WTI árfolyama ugyanis percek leforgása alatt 2.8%-os esést mutat. Így a szeptemberi lejáratú olajár már közelíti a 121 dolláros szintet, ami azt is jelenti, hogy a 122 dolláros szint környékén található támasz elesett. Ez technikailag akár további lemorzsolódást is eredményezhet majd a piacon. tovább olvas »

Címkék: olajpiac, WTI, árfolyam, dollár, csökken, esik

Hír beküldve: 2008.10.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

8 forinttal csökkenti a Mol a benzin árát szerdától - tudta meg a Portfolio.hu. A gázolaj csak 4 forinttal lesz majd olcsóbb, pedig a nemzetközi tőzsdéken az árfolyama a benzinénél jelentősebben esett. tovább olvas »

Címkék: forint, csökken, benzin, gázolaj, ár, olcsóbb, árfolyam, esik