"benzinár" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2008.07.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Érdemes kivárni még az autók megtankolásával, ugyanis a piaci folyamatok tükrében valószínűleg szerdán újra lefelé mozdul majd a benzin ára, és a gázolaj esetében is megvan az esélye a további csökkenésnek. tovább olvas »

Címkék: csökken, benzinár

Hír beküldve: 2009.11.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Újra jelentősen, 5 és 8 forinttal csökkenti a MOL a benzin és a gázolaj árát - értesült a Portfolio.hu. Az újabb mérséklés ugyanakkor könnyen az utolsók egyikének bizonyulhat, így üzemanyag beszerzési döntéseink során az elkövetkezendő napokban nem árt kiemelt figyelmet fordítani az olaj- és devizaárfolyamok alakulására. A benzin ára a legolcsóbb kutakon 230 forintos szintre kerülhet. tovább olvas »

Címkék: csökken, mol, benzinár, gázolaj, benzinkút, portfolio

Hír beküldve: 2008.12.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

2009-re egy dollár lesz a benzin gallonjának (1 gallon=3,78 liter) átlagára az Egyesült Államokban, ahol ezért az idén júliusban még 4 dollárt kellett fizetni - véli az Alaron Trading Corp. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dollár, forint

Hír beküldve: 2010.01.04. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

320 forint fölé emelkedett egy liter benzin ára – így fizetjük meg a költségvetés falánkságát, és ez még csak a kezdet. tovább olvas »

Címkék: benzinár, jövedéki, adó, üzemanyagár

Hír beküldve: 2010.01.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bár a nemzetközi jegyzésárak mozgása alapján nem sok esélye volt, a Mol mégis csökkenti az üzemanyagok árát szerdától! A benzin 2, a gázolaj pedig 3 forinttal lesz olcsóbb. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzinár, üzemanyag

Hír beküldve: 2010.04.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A benzin és gázolaj tőzsdei jegyzésárak ugyanis tovább emelkedtek, aminek hatásait a kismértékben erősödő forint sem tudta ellensúlyozni. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, benzinár, mol, gázolaj

Hír beküldve: 2010.05.04. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol szerdán bruttó négy forinttal megemeli a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolaj nyolc forinttal drágul. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzinár, üzemanyag, dízel

Hír beküldve: 2010.06.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol szerdán bruttó 2 forinttal emeli a benzin, és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, dízel, benzinár, üzemanyagár

Hír beküldve: 2010.09.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol bruttó 5 forinttal emeli a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától, így a benzin ára ismét a júniusi történelmi csúcsra ér. tovább olvas »

Címkék: benzinár, gázolajár, energia, benzin, ár, gázolaj, dízelár, dízel

Hír beküldve: 2010.12.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán (2010. december 12-én) nulla órától 8 forinttal emeli a Mol a benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, benzinár, mol, gázolaj

Hír beküldve: 2011.01.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bruttó 3 és 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőnek az árak Magyarországon - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. tovább olvas »

Címkék: benzinár, gázolaj, üzemanyagárak

Hír beküldve: 2011.01.24. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Három forinttal csökken szerdától a benzin ára a hazai töltőállomásokon, míg a gázolaj ára nem változik. Így visszaáll a múlt hét előtti állapot, hiszen egy hete éppen 3 forinttal nőtt a benzinár: 364 forint lesz szerdától a benzin átlagára, a gázolajé marad 359 forint. tovább olvas »

Címkék: benzinár, csökkenés, energetika

Hír beküldve: 2011.10.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A jövedéki adó emelésének hatására a gázolaj ára a jövő héten literenként 16 forinttal emelkedik majd, és mivel az utóbbi napokban a gázolaj jegyzésára is felfele tartott, még akár egy ennél egy-két forinttal nagyobb mértékű áremelés is elképzelhető. Eközben a benzin ára akár csökkenhet is a következő napokban.  tovább olvas »

Címkék: gázolajár, benzinár

Hír beküldve: 2011.11.15. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán a benzin és a gázolaj literenkénti ára ismét új történelmi csúcsra emelkedik, és a benzin átlagára is átlépi a 400 forintot. A Mol a benzin nagykereskedelmi árát literenként 5 forinttal emeli, míg a dízelt 8 forinttal adja drágábban szerdától, írja az MTI piaci források alapján. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2011.11.22. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdától 5 forinttal csökken a benzin ára, viszont a gázolaj újabb 3 forinttal drágul. Ezzel a dízel ára új történelmi csúcsra emelkedik, 433 forint lesz az átlagára, miközben a 95-ös benziné 397-399 forintra csökken - az autósok ugyanekkor ettől mindkét irányba 10-15 forintos eltérést is tapasztalhatnak a kutaknál. tovább olvas »

Címkék: dízelár, benzinár

Hír beküldve: 2012.01.02. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

  Emeli bruttó 6-6 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ezzel új történelmi csúcsra kerül, míg a gázolaj ára beállítja az eddigi csúcsot. Az emeléssel a benzin átlagára 412-414 forintra, a gázolajé pedig 433 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.02. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától bruttó 6 forinttal emeli a MOL a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát - tudta meg a Portfolio.hu. Az emelést a finomított termékek drágulása és a forint árfolyamának gyengülése tette indokolttá. Mivel január 1-től az áfa-emelés hatására a benzin és gázolaj ára már 6-6 forinttal emelkedett, a drágulás mértéke összességében literenként 12 forintra rúg.  tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emelkedett az olajár, közben pedig sokat gyengült a forint árfolyama, melyek miatt az előttünk álló napokban új csúcsra emelkedhetnek a hazai üzemanyagárak. Akár öt forint feletti literenkénti áremelkedés is elképzelhető szerdától.      tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.10. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 10-10 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ért el. Az emeléssel a benzin átlagára 422-424 forintra, a gázolajé pedig 443 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.10. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Amennyiben Irán lezárja a Hormuzi-szorost, az olaj árfolyama a jelenlegi 113 dolláros szintről a 150-200 dolláros magasságba ugrana a Societe Generale elemzője szerint - írja a CNBC. A prognózis igen ijesztő magasságokat fogalmaz meg, belegondolni is rossz, hogy a hazai üzemanyagárak ilyen olajár mellett hova emelkednének.  tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Jelentős mértékben erősödött a forint árfolyama a dollárhoz képest, aminek köszönhetően várhatóan ismét csökkennek szerdától a hazai üzemanyagárak. Ezúttal a benzin esetében is elkezdhetünk távolodni a mindenkori csúcsról, az árcsökkenés mértéke literenként akár 5-6 forintra is rúghat majd a benzin és gázolaj piacán egyaránt - írja a Portfolio. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.02.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bár az utóbbi napokban az olajár újabb csúcsok irányába vette az irányt,a forint árfolyama is lendületes erősödést produkált a dollárral szemben. Ennek köszönhetően az előttünk álló héten a hazai benzin és gázolajár is változatlan szinten maradhat.  tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.02.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Egészen elképesztő Európából nézve az amerikaiak magas benzinárak miatti aggodalma. Igaz, hogy az üzemanyag literje az év ezen szakaszában még soha nem volt olyan drága, mint most, azonban még így is csak a 208 forintos szinteknél járnak. Obama szerint nincs könnyű megoldás az emelkedő energiaárak legyőzésére.  tovább olvas »

Címkék: benzinár

Hír beküldve: 2012.04.17. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

  Szerdán nulla órától bruttó négy forinttal emeli a benzin literenkénti nagykereskedelmi listaárát a Mol – tudta meg a Portfolio.hu. A benzinár új csúcsra emelkedik, és tovább távolodik a gázolajtól, amely ára most nem változik. Szerdától az olajtársaság a benzin literjét bruttó 436,6, a gázolajét pedig bruttó 425,7 forintért adja majd a kiskereskedőknek. Bár az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, az autósok nagyjából ugyanilyen mértékű változással, tehát 4 forintos benzináremeléssel szembesülnek majd szerdán az állomásokon. tovább olvas »

Címkék: benzinár

Hír beküldve: 2012.04.30. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Nagyot esett a héten a benzin dollárban mért jegyzésára, ráadásul a forint árfolyama is erősödött a dollárhoz képest. Mindezek miatt akár jelentősebb benzinár-esésre is sor kerülhet jövő héten a hazai kutakon, miközben a gázolaj pár forinttal lehet csak olcsóbb.      tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.05.09. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 10 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt.  tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.05.16. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán. A változással a benzin átlagára literenként 426 forintra csökkent, a gázolajé pedig 427 forint lett. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár