"gázolaj" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2008.08.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Újra, ezúttal literenként 2 forinttal csökkenti a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol - tudta meg az MTI. A 95-ös benzin ára most azonban nem változik. tovább olvas »

Címkék: olcsóbb, gázolaj, ötödször

Hír beküldve: 2008.09.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Hiába zuhant 5 százalékot a benzin és a gázolaj ára a világpiacon dollárban mérve, a forint azonban gyengült a zöldhasúval szemben, ezért a Mol várhatóan nem mérsékli árait az előttünk álló héten. tovább olvas »

Címkék: zuhan, benzin, gázolaj, világpiac, forint, gyengül

Hír beküldve: 2008.10.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

8 forinttal csökkenti a Mol a benzin árát szerdától - tudta meg a Portfolio.hu. A gázolaj csak 4 forinttal lesz majd olcsóbb, pedig a nemzetközi tőzsdéken az árfolyama a benzinénél jelentősebben esett. tovább olvas »

Címkék: forint, csökken, benzin, gázolaj, ár, olcsóbb, árfolyam, esik

Hír beküldve: 2009.11.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Újra jelentősen, 5 és 8 forinttal csökkenti a MOL a benzin és a gázolaj árát - értesült a Portfolio.hu. Az újabb mérséklés ugyanakkor könnyen az utolsók egyikének bizonyulhat, így üzemanyag beszerzési döntéseink során az elkövetkezendő napokban nem árt kiemelt figyelmet fordítani az olaj- és devizaárfolyamok alakulására. A benzin ára a legolcsóbb kutakon 230 forintos szintre kerülhet. tovább olvas »

Címkék: csökken, mol, benzinár, gázolaj, benzinkút, portfolio

Hír beküldve: 2008.12.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Három forinttal csökken keddtől (2008. dec. 23-tól) a kutakon a benzin ára, a gázolajat nyolc forinttal adja majd olcsóbban a MOL. tovább olvas »

Címkék: mol, benzin, csökken, gázolaj, olcsóbb

Hír beküldve: 2009.01.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Komoly ingadozás mellett újra emelkedtek a mögöttünk álló hét folyamán a tőzsdei üzemanyagárak, ráadásul a forint is gyengült a dollárral szemben. Mindezek fényében a Portfolio.hu szerint nem lenne meglepő egy újabb 5-10 forintos emelés a benzin, illetve a gázolaj árában sem. tovább olvas »

Címkék: drágul, ingadozás, gázolaj, benzin, ár

Hír beküldve: 2009.05.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán 0 órától 4 forinttal csökken a gázolaj nagykereskedelmi listaára, így valószínűleg ugyanekkora mértékű árcsökkenés lesz a fogyasztói árakban is. A benzin ára nem változik. Az árcsökkenésre a nemzetközi folyamatok adtak lehetőséget, a forint erősödése nyomán ugyanis a forintban kifejezett árak 4 százalékkal mérséklődtek, míg a benzin esetében stagnálás volt megfigyelhető. tovább olvas »

Címkék: csökken, gázolaj, üzemanyagár

Hír beküldve: 2009.07.12. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az olajárak esésével párhuzamosan jelentős mértékben csökkentek az irányadó benzin- és gázolaj jegyzésárak is a nemzetközi piacokon, így a szokásos szerdai árváltoztatás során ismét komolyabb csökkenés várható a hazai töltőállomásoknál. tovább olvas »

Címkék: olajár, gázolaj, nemzetközi, piac, csökkenés, töltöállomás, benzinkút

Hír beküldve: 2009.08.10. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 5, illetve 6 forinttal a 95-ös benzin és gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A mostani emeléssel a benzin átlagára ismét 300 forint fölé kerül, s eléri a 304 forintot. A gázolaj átlagára 280 forint lesz. tovább olvas »

Címkék: emeli, literenkénti, gázolaj, benzin, mol

Hír beküldve: 2009.10.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A benzin és a gázolaj literenkénti ára egyaránt 4 forinttal emelkedik szerdán. A benzin átlagára 295, a dízelé 279 forint lesz. A drágulás nem meglepő a múlt heti piaci folyamatok fényében. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, drágulás, dízel

Hír beküldve: 2009.12.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó négy forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelkedés, üzemanyag

Hír beküldve: 2009.12.28. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bruttó 6 forinttal lesz drágább szerdán 0 órától a benzin a hazai kutakon, miközben a gázolaj ára 4 forinttal kúszik feljebb. Ez az áremelés csak az üzemanyagok tőzsdei jegyzésárainak változása miatt következik be, két nappal később (2010. január 1-én, pénteken) újra, körülbelül 14, illetve 9 forinttal drágulhat a benzin és a gázolaj literje a jövedéki adó emelése miatt.    tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyag

Hír beküldve: 2009.12.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

2010. január 1-től ismét emelkedik az üzemanyagok jövedéki adója, a benzin és a gázolaj adótartalma ismét emelkedik. A benzinkutak többségénél hatalmas sorok állnak, az emberek még most akarnak tankolni. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyag, jövedéki, adó

Hír beküldve: 2010.04.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A benzin és gázolaj tőzsdei jegyzésárak ugyanis tovább emelkedtek, aminek hatásait a kismértékben erősödő forint sem tudta ellensúlyozni. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, benzinár, mol, gázolaj

Hír beküldve: 2010.04.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Megközelíti a 340 forintos literenkénti árat átlagosan a benzin csütörtöktől, amikor is újabb drágulás következik be. És a gázolaj ára is emelkedik. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, olaj, adó

Hír beküldve: 2010.08.31. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdától bruttó 320,5 forintra emeli a benzin kiskereskedelmi listaárát a Mol, a gázolaj pedig bruttó 307,9 forintba fog kerülni. Bár az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál, a mostani emeléssel a benzin átlagára 336 forintra, a gázolajé 324 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzin, mol, gázolaj

Hír beküldve: 2010.09.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol bruttó 5 forinttal emeli a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától, így a benzin ára ismét a júniusi történelmi csúcsra ér. tovább olvas »

Címkék: benzinár, gázolajár, energia, benzin, ár, gázolaj, dízelár, dízel

Hír beküldve: 2010.12.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán (2010. december 12-én) nulla órától 8 forinttal emeli a Mol a benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, benzinár, mol, gázolaj

Hír beküldve: 2010.12.27. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol 5 forinttal emeli a benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától, így az üzemanyagárak a héten újabb csúcsra futnak. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyagár, mol

Hír beküldve: 2011.01.03. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A héten nem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol. A múlt héten újabb történelmi csúcsra emelkedett az üzemanyagok ára azzal, hogy a Mol bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az akkori emeléssel a benzin átlagára 360-361 forintra nőtt, a gázolajé pedig 351 forintra. Tavaly januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.01.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bruttó 3 és 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőnek az árak Magyarországon - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. tovább olvas »

Címkék: benzinár, gázolaj, üzemanyagárak

Hír beküldve: 2011.02.01. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A sok emelés után végre elhúzzák a közlekedők orra alatt a mézesmadzagot. Kisebbfajta csodának persze beillik de csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A mérsékléssel a benzin átlagára 359-360 forintra, a gázolajé pedig 357 forintra csökken. tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.02.14. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Három forinttal emeli a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A múlt héten nem változott az üzemanyagok ára. A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 360 forintra nő, a benzin átlagára pedig 359-360 forint marad.  MTI tovább olvas »

Címkék: gázolaj, ár

Hír beküldve: 2011.02.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol bruttó 5 forinttal emeli a benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától. Az olajcég lépését a tőzsdei üzemanyag jegyzésárak múlt heti emelkedése teszi indokolttá, ráadásul a forint gyengült a dollárral szemben. tovább olvas »

Címkék: energetika, mol, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.02.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az MTI híre szerint, ha a spekuláció és a földközi-tengeri politikai bizonytalanság miatt tovább emelkedik a kőolaj ára, és gyengül a forint a dollárhoz képest, két héten belül átlépheti a 400 forintot az üzemanyagok literenkénti ára a magyar piacon, az viszont bizonyos, hogy a jövő héten ismét emeli az árakat a Mol. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelkedés, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.02.28. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Újabb történelmi csúcsra drágulnak Magyarországon az üzemanyagok azt követően, hogy a Mol bruttó 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és ugyancsak 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelkedés, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.03.17. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A héten ismét árat emel a Mol: ezúttal az elmúlt hetekben sorra történelmi csúcsokat döntő benzin nem drágul, a gázolaj literenkénti ára azonban 5 forinttal emelkedik. Az emeléssel a gázolaj átlagára 377 forintra nő, és meghaladja a benzinét, ami 374-375 forint marad. A Mol egy hete 5-5 forinttal emelte az árakat. tovább olvas »

Címkék: mol, üzemanyag, benzin, gázolaj, dízel

Hír beküldve: 2011.05.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol Nyrt. egyaránt bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.06.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 9 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt.   tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.07.25. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3 és 4 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. A változással a benzin átlagára újra csúcsra emelkedik, eléri a 388 forintot, míg a gázolajé 375 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Hír beküldve: 2011.09.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 7, illetve 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Hír beküldve: 2011.09.09. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A gázolaj jövedéki adójának mintegy 13 forintos emelése, az áfát is beleszámítva, több mint 16 forinttal drágítja az üzemanyag literenkénti kiskereskedelmi árát. tovább olvas »

Címkék: gázolaj

Hír beküldve: 2011.09.11. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az utóbbi napok ármozgásai alapján az előttünk álló héten ismét emelkedhetnek majd a hazai üzemanyagárak, így a benzin esetében már akár napokon belül sor kerülhet az újabb rekord felállítására. tovább olvas »

Címkék: bezinár, gázolaj

Hír beküldve: 2011.10.11. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 4 forinttal a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A gázolaj ára ezzel újabb történelmi csúcsra emelkedik. tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.12.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 3 forinttal a gázolaj, illetve 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A gázolaj átlagára 427 forintra, a 95-ös benziné pedig 395-397 forintra esik. A Mol egy hete 3 forinttal csökkentette a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benzin ára akkor nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  tovább olvas »

Címkék: gázolaj, benzin, 95-ös

Hír beküldve: 2011.12.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik. A gázolaj átlagára 420 forintra mérséklődik, a 95-ös benziné pedig 395-397 forint marad. A Mol egy hete 3 forinttal csökkentette gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, míg a 95-ös benzin ára nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  Forrás: Autós Világ tovább olvas »

Címkék: gázolaj, benzin, 95-ös

Hír beküldve: 2012.01.23. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Tavaly 2,7 százalékkal csökkent az üzemanyag-fogyasztás a Magyar Ásványolaj Szövetség tagvállalatainak adatai alapján, a benziné 5,7 százalékkal, a gázolajáé pedig 0,1 százalékkal mérséklődött. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.02.01. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.02.19. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az olajár emelkedése és a forint árfolyamának gyengülése miatt az előttünk álló héten ismét drágulhatnak majd a hazai üzemanyagok - írja a Portfolio. A benzin esetében 3-4, a gázolajnál 2-3 forint körüli árváltozással szembesülhetnek majd az autósok szerdától. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.03.11. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Nagyot gyengült az utóbbi napokban a forint árfolyama a dollárhoz képest, ráadásul a benzin és gázolaj dollárban mért ára is emelkedést mutatott. Mindezek miatt szerdától várhatóan ismét drágulnak majd a hazai üzemanyagok, közülük a benzin esetében literenként akár 6-7, a gázolajnál pedig 4-5 forintos áremelésre is sor kerülhet.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.03.12. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 7-7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. Ezzel a lépéssel benzin ára új csúcsra kerül, átlagára 437 forint lesz. A gázolaj literenkénti átlagos ára 439 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.04.02. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol, ezzel a benzin ára új csúcsra kerül, a gázolaj ára nem változik. Az emeléssel a benzin átlagára 451 forintra nő, míg a gázolajé 441 forint marad. tovább olvas »

Címkék: bezinár, gázolaj

Hír beküldve: 2012.04.23. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától bruttó négy forinttal csökkenti a benzin, és szinten tartja a gázolaj nagykereskedelmi listaárát a MOL - tudta meg a Portfolio.hu. A benzinár utoljára február elején csökkent, azóta az emelkedés majdnem folyamatos volt.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.05.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bár az olaj árfolyama sokat esett a napokban, a kockázatvállalási kedv elillanásával a forint árfolyama is méreteset gyengült a dollárhoz képest. Ez utóbbi hatás ráadásul annyira erősen jelentkezett, hogy várhatóan szerdán az üzemanyagárak pár forintos emelésére kerül majd sor a hazai kutakon.      tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.06.25. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Tíz forinttal csökkenti szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát a MOL - tudta meg a Portfolio.hu. A hazai kutakon hasonló mértékű árcsökkenésre kerülhet sor, melyet ezúttal a finomított termékárak esésének és a forint árfolyamának erősödésének egyaránt köszönhetünk. A gázolaj esetében már több mint egy éve nem láttunk a mostanihoz hasonló mértékű áresést.      tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Hír beküldve: 2013.10.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdától bruttó két forinttal emeli a MOL a benzin nagykereskedelmi listaárát, míg a gázolaj ára most nem változik - tudta meg a Portfolio.hu. Mindez azt jelenti, hogy az olajtársaság a benzin literjét bruttó 382,6, a gázolajét pedig bruttó 401,6 forintért adja majd a kiskereskedőknek.  Bár az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, az autósok nagyjából ugyanilyen mértékű változással (2 Ft-os benzinár emelés és a gázolaj árának változatlanságával) szembesülnek majd szerdán az állomásokon. Ez azt jelenti, hogy a benzint átlagosan 403-404 forintos, a gázolajat pedig 423-424 forintos literenkénti áron tankolhatjuk majd.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, energia

Hír beküldve: 2013.10.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

2011 végén volt utoljára ilyen olcsó a benzin. A hétfői árcsökkenés után szerdától öt forinttal kevesebbet kell fizetni a 95-ösösért (394 forint) és négy forinttal a gázolajért (412 forint). Az üzemanyagár fontos tényezője az inflációs kosárnak, azaz Magyarország a 30 évig megszokott inflációs pályáról hamarosan deflációs pályára kerülhet. Az árak csökkennek – mert a gazdaság megtorpant és alig van kereslet. Forrás: A Haszon napindító hírlevele tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2013.10.31. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 4, illetve 2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.  A lépéssel a benzin átlagára 390-391 forintra, a gázolajé 410-411 forintra csökken. Szerdán és - a múlt heti nemzeti ünnep miatt csütörtökre halasztott döntés miatt - hétfőn is csökkent az üzemanyagár: hétfőn a benzin bruttó 2, a gázolaj 4 forinttal lett olcsóbb, szerdán pedig 5, illetve 4 forint volt az árcsökkenés mértéke. A társaság február elejétől heti két alkalommal dönt az üzemanyagár-változásokról, így már nemcsak a hét első munkanapján, hanem a hét közepén is határoz az aktuális valutaárfolyam és a tőzsdei jegyzések alapján az árról. A benzin ára tavaly április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint. Az autósok 15-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2013.11.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bruttó 2 forinttal emeli szerdán a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol, a benziné nem változik. A benzin átlagára így 390-391 forint marad, a gázolajé 412-413 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2013.11.15. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Péntektől bruttó öt forinttal emeli a MOL a benzin nagykereskedelmi listaárát, míg a gázolaj ára két forinttal emelkedik - tudta meg a Portfolio.hu. Mindez azt jelenti, hogy az olajatársaság a benzin literjét bruttó 376,6, a gázolajét pedig bruttó 395,6 forintért adja majd a kiskereskedőknek.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2013.12.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik. A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 425-426 forintra nő, a benziné 402-403 forint marad. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelés

Hír beküldve: 2013.12.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik. A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 425-426 forintra nő, a benziné 402-403 forint marad. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelés