"benzin" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2008.08.31. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Enyhén emelkedtek a múlt héten a benzin- és gázolajárak a nemzetközi piacokon. Mivel azonban a forint is gyengült a dollárral szemben, kisebb emelés várható a hazai kutaknál. tovább olvas »

Címkék: drágul, benzin, ismét, gyengül, dollár

Hír beküldve: 2008.09.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Hiába zuhant 5 százalékot a benzin és a gázolaj ára a világpiacon dollárban mérve, a forint azonban gyengült a zöldhasúval szemben, ezért a Mol várhatóan nem mérsékli árait az előttünk álló héten. tovább olvas »

Címkék: zuhan, benzin, gázolaj, világpiac, forint, gyengül

Hír beküldve: 2008.10.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

8 forinttal csökkenti a Mol a benzin árát szerdától - tudta meg a Portfolio.hu. A gázolaj csak 4 forinttal lesz majd olcsóbb, pedig a nemzetközi tőzsdéken az árfolyama a benzinénél jelentősebben esett. tovább olvas »

Címkék: forint, csökken, benzin, gázolaj, ár, olcsóbb, árfolyam, esik

Hír beküldve: 2008.12.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Három forinttal csökken keddtől (2008. dec. 23-tól) a kutakon a benzin ára, a gázolajat nyolc forinttal adja majd olcsóbban a MOL. tovább olvas »

Címkék: mol, benzin, csökken, gázolaj, olcsóbb

Hír beküldve: 2009.01.02. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A gázai-övezeti csata és más okok lökést adtak az olajárnak. tovább olvas »

Címkék: ocsó, benzin, gáza, olajár

Hír beküldve: 2009.01.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Komoly ingadozás mellett újra emelkedtek a mögöttünk álló hét folyamán a tőzsdei üzemanyagárak, ráadásul a forint is gyengült a dollárral szemben. Mindezek fényében a Portfolio.hu szerint nem lenne meglepő egy újabb 5-10 forintos emelés a benzin, illetve a gázolaj árában sem. tovább olvas »

Címkék: drágul, ingadozás, gázolaj, benzin, ár

Hír beküldve: 2009.03.16. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Egy hét alatt forintban mérve tegnap délutánig több mint 13 százalékkal zuhant a benzin tőzsdei ára, miközben a gázolaj piacán 6 százalékos csökkenés volt megfigyelhető. Ennek ellenére a Mol a benzint csak 2 forinttal adja olcsóbban szerdától, míg a dízel árát nem is csökkenti. tovább olvas »

Címkék: olcsóbb, benzin, mol, dízel, csökken

Hír beküldve: 2009.03.23. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán (2009. márc. 25-én) a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásból hétfőn az MTI. A Mol legutóbb egy hete változtatott az áron, akkor bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzinét. A gázolaj ára legutóbb február végén változott, akkor bruttó 4 forinttal mérséklete a Mol Nyrt. a literenkénti nagykereskedelmi árat. Az eheti emeléssel a benzin átlagára 258 forint lesz, a gázolajé pedig 253 forintra emelkedik. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az elemzők az emelést piaci folyamatokkal magyarázták. tovább olvas »

Címkék: drágább, forint, dízel, benzin

Hír beküldve: 2009.08.10. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 5, illetve 6 forinttal a 95-ös benzin és gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A mostani emeléssel a benzin átlagára ismét 300 forint fölé kerül, s eléri a 304 forintot. A gázolaj átlagára 280 forint lesz. tovább olvas »

Címkék: emeli, literenkénti, gázolaj, benzin, mol

Hír beküldve: 2009.10.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A benzin és a gázolaj literenkénti ára egyaránt 4 forinttal emelkedik szerdán. A benzin átlagára 295, a dízelé 279 forint lesz. A drágulás nem meglepő a múlt heti piaci folyamatok fényében. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, drágulás, dízel

Hír beküldve: 2009.12.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó négy forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelkedés, üzemanyag

Hír beküldve: 2009.12.28. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bruttó 6 forinttal lesz drágább szerdán 0 órától a benzin a hazai kutakon, miközben a gázolaj ára 4 forinttal kúszik feljebb. Ez az áremelés csak az üzemanyagok tőzsdei jegyzésárainak változása miatt következik be, két nappal később (2010. január 1-én, pénteken) újra, körülbelül 14, illetve 9 forinttal drágulhat a benzin és a gázolaj literje a jövedéki adó emelése miatt.    tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyag

Hír beküldve: 2009.12.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

2010. január 1-től ismét emelkedik az üzemanyagok jövedéki adója, a benzin és a gázolaj adótartalma ismét emelkedik. A benzinkutak többségénél hatalmas sorok állnak, az emberek még most akarnak tankolni. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyag, jövedéki, adó

Hír beküldve: 2010.03.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A nemzetközi tőzsdei üzemanyagár-jegyzések alakulása alapján a Mol Nyrt. hétfőn várhatóan ismét emeli néhány forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, s ha a trend nem változik, nyáron a 95-ös átlagára elérheti, sőt meghaladhatja a 350 forintot. tovább olvas »

Címkék: benzin, mol, üzemanyag

Hír beküldve: 2010.04.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A benzin és gázolaj tőzsdei jegyzésárak ugyanis tovább emelkedtek, aminek hatásait a kismértékben erősödő forint sem tudta ellensúlyozni. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, benzinár, mol, gázolaj

Hír beküldve: 2010.04.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Megközelíti a 340 forintos literenkénti árat átlagosan a benzin csütörtöktől, amikor is újabb drágulás következik be. És a gázolaj ára is emelkedik. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, olaj, adó

Hír beküldve: 2010.05.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csütörtökön 6 forinttal csökkenti a Mol a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolaj ára 5 forinttal lesz olcsóbb. tovább olvas »

Címkék: benzin, mol, csökkenés

Hír beküldve: 2010.06.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol szerdán bruttó 2 forinttal emeli a benzin, és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, dízel, benzinár, üzemanyagár

Hír beküldve: 2010.08.31. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdától bruttó 320,5 forintra emeli a benzin kiskereskedelmi listaárát a Mol, a gázolaj pedig bruttó 307,9 forintba fog kerülni. Bár az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál, a mostani emeléssel a benzin átlagára 336 forintra, a gázolajé 324 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzin, mol, gázolaj

Hír beküldve: 2010.09.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán, a gázolaj ára nem változik. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, üzemanyag

Hír beküldve: 2010.09.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol bruttó 5 forinttal emeli a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától, így a benzin ára ismét a júniusi történelmi csúcsra ér. tovább olvas »

Címkék: benzinár, gázolajár, energia, benzin, ár, gázolaj, dízelár, dízel

Hír beküldve: 2010.12.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán (2010. december 12-én) nulla órától 8 forinttal emeli a Mol a benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, benzinár, mol, gázolaj

Hír beküldve: 2010.12.27. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol 5 forinttal emeli a benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától, így az üzemanyagárak a héten újabb csúcsra futnak. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyagár, mol

Hír beküldve: 2010.12.27. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Jövőre is folyamatosan nőhetnek az üzemanyagárak, a mostani 355 forint körüli benzinár még a leginkább visszafogott becslés szerint is 380 forintra kúszhat fel, de a 410 forintos ár sem elképzelhetetlen. tovább olvas »

Címkék: benzin, üzemanyag, olaj, energetika

Hír beküldve: 2011.01.03. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A héten nem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol. A múlt héten újabb történelmi csúcsra emelkedett az üzemanyagok ára azzal, hogy a Mol bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az akkori emeléssel a benzin átlagára 360-361 forintra nőtt, a gázolajé pedig 351 forintra. Tavaly januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.02.01. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A sok emelés után végre elhúzzák a közlekedők orra alatt a mézesmadzagot. Kisebbfajta csodának persze beillik de csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A mérsékléssel a benzin átlagára 359-360 forintra, a gázolajé pedig 357 forintra csökken. tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.02.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol bruttó 5 forinttal emeli a benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától. Az olajcég lépését a tőzsdei üzemanyag jegyzésárak múlt heti emelkedése teszi indokolttá, ráadásul a forint gyengült a dollárral szemben. tovább olvas »

Címkék: energetika, mol, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.02.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az MTI híre szerint, ha a spekuláció és a földközi-tengeri politikai bizonytalanság miatt tovább emelkedik a kőolaj ára, és gyengül a forint a dollárhoz képest, két héten belül átlépheti a 400 forintot az üzemanyagok literenkénti ára a magyar piacon, az viszont bizonyos, hogy a jövő héten ismét emeli az árakat a Mol. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelkedés, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.02.28. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Újabb történelmi csúcsra drágulnak Magyarországon az üzemanyagok azt követően, hogy a Mol bruttó 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és ugyancsak 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelkedés, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.03.17. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A héten ismét árat emel a Mol: ezúttal az elmúlt hetekben sorra történelmi csúcsokat döntő benzin nem drágul, a gázolaj literenkénti ára azonban 5 forinttal emelkedik. Az emeléssel a gázolaj átlagára 377 forintra nő, és meghaladja a benzinét, ami 374-375 forint marad. A Mol egy hete 5-5 forinttal emelte az árakat. tovább olvas »

Címkék: mol, üzemanyag, benzin, gázolaj, dízel

Hír beküldve: 2011.03.28. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., miközben a gázolajét ugyanennyivel csökkenti. A mostani emeléssel a benzin átlagára 376-377 forintra nő, míg a gázolajé 375 forintra csökken. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.04.04. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától 5 forinttal emeli a Mol a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolajét változatlan szinten hagyja – tudta meg a Portfolio.hu. Ez azt jelenti, hogy az olajcég a benzin literjét a kiskereskedőknek listaáron bruttó 364,5 forintért, a gázolajat pedig bruttó 357,9 forintért adja majd. tovább olvas »

Címkék: benzin, dízel, mol

Hír beküldve: 2011.05.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol Nyrt. egyaránt bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.06.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 9 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt.   tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.07.25. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3 és 4 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. A változással a benzin átlagára újra csúcsra emelkedik, eléri a 388 forintot, míg a gázolajé 375 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Hír beküldve: 2011.09.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 7, illetve 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Hír beküldve: 2011.10.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 5 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik a héten. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár

Hír beküldve: 2011.10.11. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 4 forinttal a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A gázolaj ára ezzel újabb történelmi csúcsra emelkedik. tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.10.24. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A benzin ára csökkent, a dízelé emelkedett az elmúlt héten a nemzetközi jegyzésekben, így könnyen lehet, hogy szerdán csak dízel ára emelkedik itthon. A jelenlegi, 398 és 395 forintos árak is történelmi csúcsot jelentenek, de az egymás közötti sorrend fordulhat. tovább olvas »

Címkék: dízel, benzin

Hír beküldve: 2011.11.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik. A csökkentéssel a benzin átlagára 394-395 forintra mérséklődik, míg a gázolajé 416-417 forint marad. A Mol egy hete bruttó 7 forinttal emelte a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benziné akkor nem változott. A jövedéki adó november elejétől történt 13 forintos emelése szintén hatott a gázolaj árára, az áfával együtt mintegy 16 forinttal növelte az átlagárat. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  Forrás: www.autosvilag.com tovább olvas »

Címkék: benzin, ár

Hír beküldve: 2011.11.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3, illetve 6 forinttal a 95-ös benzin, valamint a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a gázolaj ára új csúcsra emelkedik - értesült piaci forrásokból az MTI. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel

Hír beküldve: 2011.12.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 3 forinttal a gázolaj, illetve 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A gázolaj átlagára 427 forintra, a 95-ös benziné pedig 395-397 forintra esik. A Mol egy hete 3 forinttal csökkentette a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benzin ára akkor nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  tovább olvas »

Címkék: gázolaj, benzin, 95-ös

Hír beküldve: 2011.12.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik. A gázolaj átlagára 420 forintra mérséklődik, a 95-ös benziné pedig 395-397 forint marad. A Mol egy hete 3 forinttal csökkentette gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, míg a 95-ös benzin ára nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  Forrás: Autós Világ tovább olvas »

Címkék: gázolaj, benzin, 95-ös

Hír beküldve: 2011.12.27. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból kedden. A mostani emeléssel a benzin átlagára 400-402 forintra nő, a gázolaj átlagára 420 forint marad. A Mol egy hete bruttó 4 forinttal csökkentette a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benziné akkor nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár

Hír beküldve: 2012.01.16. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Literenként bruttó 4 és 6 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. Az árváltoztatással mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ér el. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel

Hír beküldve: 2012.01.23. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Tavaly 2,7 százalékkal csökkent az üzemanyag-fogyasztás a Magyar Ásványolaj Szövetség tagvállalatainak adatai alapján, a benziné 5,7 százalékkal, a gázolajáé pedig 0,1 százalékkal mérséklődött. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.02.01. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.02.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától bruttó három forinttal csökkenti a benzin és öt forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát a MOL - tudta meg a Portfolio.hu. Az üzemanyagárak csökkenését teljes mértékben a forint árfolyamának dollárral szembeni erősödésének köszönhetjük.      tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel

Hír beküldve: 2012.02.19. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az olajár emelkedése és a forint árfolyamának gyengülése miatt az előttünk álló héten ismét drágulhatnak majd a hazai üzemanyagok - írja a Portfolio. A benzin esetében 3-4, a gázolajnál 2-3 forint körüli árváltozással szembesülhetnek majd az autósok szerdától. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.03.11. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Nagyot gyengült az utóbbi napokban a forint árfolyama a dollárhoz képest, ráadásul a benzin és gázolaj dollárban mért ára is emelkedést mutatott. Mindezek miatt szerdától várhatóan ismét drágulnak majd a hazai üzemanyagok, közülük a benzin esetében literenként akár 6-7, a gázolajnál pedig 4-5 forintos áremelésre is sor kerülhet.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.03.12. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 7-7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. Ezzel a lépéssel benzin ára új csúcsra kerül, átlagára 437 forint lesz. A gázolaj literenkénti átlagos ára 439 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.04.09. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Kedvezőtlen csillagállás esetén hamarosan elérheti akár az 500 forintot is a benzin kiskereskedelmi átlgára Magyarországon. Mivel az üzemanyagár már most is egyre inkább megterheli a magyar családok pénztárcáját, így nem csoda, hogy mind többen, s többen teszik le az autójukat. Ugyanakkor nem mindenki teheti meg, hogy végleg feláll a volán mögül, hiszen sokaknak munkaeszköze az autó. Így számos felhasználó óhatatlanul a kisebb fogyasztású, gazdaságosan üzemeltethető járművek felé fordul. Ezek az autók legtöbbször azonban az új modellek között találhatóak meg, így igazán annak nyílik választási lehetősége, aki egyébként is új autóvásárlása előtt áll. tovább olvas »

Címkék: benzin

Hír beküldve: 2012.04.23. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától bruttó négy forinttal csökkenti a benzin, és szinten tartja a gázolaj nagykereskedelmi listaárát a MOL - tudta meg a Portfolio.hu. A benzinár utoljára február elején csökkent, azóta az emelkedés majdnem folyamatos volt.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.05.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bár az olaj árfolyama sokat esett a napokban, a kockázatvállalási kedv elillanásával a forint árfolyama is méreteset gyengült a dollárhoz képest. Ez utóbbi hatás ráadásul annyira erősen jelentkezett, hogy várhatóan szerdán az üzemanyagárak pár forintos emelésére kerül majd sor a hazai kutakon.      tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.06.25. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Tíz forinttal csökkenti szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát a MOL - tudta meg a Portfolio.hu. A hazai kutakon hasonló mértékű árcsökkenésre kerülhet sor, melyet ezúttal a finomított termékárak esésének és a forint árfolyamának erősödésének egyaránt köszönhetünk. A gázolaj esetében már több mint egy éve nem láttunk a mostanihoz hasonló mértékű áresést.      tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Hír beküldve: 2013.10.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdától bruttó két forinttal emeli a MOL a benzin nagykereskedelmi listaárát, míg a gázolaj ára most nem változik - tudta meg a Portfolio.hu. Mindez azt jelenti, hogy az olajtársaság a benzin literjét bruttó 382,6, a gázolajét pedig bruttó 401,6 forintért adja majd a kiskereskedőknek.  Bár az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, az autósok nagyjából ugyanilyen mértékű változással (2 Ft-os benzinár emelés és a gázolaj árának változatlanságával) szembesülnek majd szerdán az állomásokon. Ez azt jelenti, hogy a benzint átlagosan 403-404 forintos, a gázolajat pedig 423-424 forintos literenkénti áron tankolhatjuk majd.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, energia

Hír beküldve: 2013.10.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

2011 végén volt utoljára ilyen olcsó a benzin. A hétfői árcsökkenés után szerdától öt forinttal kevesebbet kell fizetni a 95-ösösért (394 forint) és négy forinttal a gázolajért (412 forint). Az üzemanyagár fontos tényezője az inflációs kosárnak, azaz Magyarország a 30 évig megszokott inflációs pályáról hamarosan deflációs pályára kerülhet. Az árak csökkennek – mert a gazdaság megtorpant és alig van kereslet. Forrás: A Haszon napindító hírlevele tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2013.10.31. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 4, illetve 2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.  A lépéssel a benzin átlagára 390-391 forintra, a gázolajé 410-411 forintra csökken. Szerdán és - a múlt heti nemzeti ünnep miatt csütörtökre halasztott döntés miatt - hétfőn is csökkent az üzemanyagár: hétfőn a benzin bruttó 2, a gázolaj 4 forinttal lett olcsóbb, szerdán pedig 5, illetve 4 forint volt az árcsökkenés mértéke. A társaság február elejétől heti két alkalommal dönt az üzemanyagár-változásokról, így már nemcsak a hét első munkanapján, hanem a hét közepén is határoz az aktuális valutaárfolyam és a tőzsdei jegyzések alapján az árról. A benzin ára tavaly április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint. Az autósok 15-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2013.11.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bruttó 2 forinttal emeli szerdán a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol, a benziné nem változik. A benzin átlagára így 390-391 forint marad, a gázolajé 412-413 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2013.11.15. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Péntektől bruttó öt forinttal emeli a MOL a benzin nagykereskedelmi listaárát, míg a gázolaj ára két forinttal emelkedik - tudta meg a Portfolio.hu. Mindez azt jelenti, hogy az olajatársaság a benzin literjét bruttó 376,6, a gázolajét pedig bruttó 395,6 forintért adja majd a kiskereskedőknek.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2013.12.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik. A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 425-426 forintra nő, a benziné 402-403 forint marad. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelés

Hír beküldve: 2013.12.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik. A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 425-426 forintra nő, a benziné 402-403 forint marad. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelés