"ár" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2008.10.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

8 forinttal csökkenti a Mol a benzin árát szerdától - tudta meg a Portfolio.hu. A gázolaj csak 4 forinttal lesz majd olcsóbb, pedig a nemzetközi tőzsdéken az árfolyama a benzinénél jelentősebben esett. tovább olvas »

Címkék: forint, csökken, benzin, gázolaj, ár, olcsóbb, árfolyam, esik

Hír beküldve: 2009.01.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Komoly ingadozás mellett újra emelkedtek a mögöttünk álló hét folyamán a tőzsdei üzemanyagárak, ráadásul a forint is gyengült a dollárral szemben. Mindezek fényében a Portfolio.hu szerint nem lenne meglepő egy újabb 5-10 forintos emelés a benzin, illetve a gázolaj árában sem. tovább olvas »

Címkék: drágul, ingadozás, gázolaj, benzin, ár

Hír beküldve: 2010.09.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol bruttó 5 forinttal emeli a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától, így a benzin ára ismét a júniusi történelmi csúcsra ér. tovább olvas »

Címkék: benzinár, gázolajár, energia, benzin, ár, gázolaj, dízelár, dízel

Hír beküldve: 2011.02.14. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Három forinttal emeli a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A múlt héten nem változott az üzemanyagok ára. A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 360 forintra nő, a benzin átlagára pedig 359-360 forint marad.  MTI tovább olvas »

Címkék: gázolaj, ár

Hír beküldve: 2011.10.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 5 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik a héten. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár

Hír beküldve: 2011.11.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik. A csökkentéssel a benzin átlagára 394-395 forintra mérséklődik, míg a gázolajé 416-417 forint marad. A Mol egy hete bruttó 7 forinttal emelte a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benziné akkor nem változott. A jövedéki adó november elejétől történt 13 forintos emelése szintén hatott a gázolaj árára, az áfával együtt mintegy 16 forinttal növelte az átlagárat. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  Forrás: www.autosvilag.com tovább olvas »

Címkék: benzin, ár

Hír beküldve: 2011.11.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3, illetve 6 forinttal a 95-ös benzin, valamint a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a gázolaj ára új csúcsra emelkedik - értesült piaci forrásokból az MTI. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel

Hír beküldve: 2011.12.27. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból kedden. A mostani emeléssel a benzin átlagára 400-402 forintra nő, a gázolaj átlagára 420 forint marad. A Mol egy hete bruttó 4 forinttal csökkentette a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benziné akkor nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár

Hír beküldve: 2012.01.16. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Literenként bruttó 4 és 6 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. Az árváltoztatással mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ér el. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel

Hír beküldve: 2012.01.30. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Ha nem tehetjük meg, hogy kevesebbet autózunk, akkor is van mód a költségcsökkentésre. 2011 januárjában a benzinhez átlagosan 350 Ft-ért juthattak hozzá az autósok Magyarországon, a gázolajért pedig 339 Ft-ot kellett akkor fizetniük. 2011-ben, egy év alatt mindkét üzemanyag típus esetében 100 Ft körüli drágulás történt. Csak 2012-ben több mint 20 Ft-tal nőtt a benzin és a gázolaj ára. Ezek a tények egyre inkább takarékoskodásra ösztökélik a gépjármű tulajdonosokat. tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, ár

Hír beküldve: 2012.02.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától bruttó három forinttal csökkenti a benzin és öt forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát a MOL - tudta meg a Portfolio.hu. Az üzemanyagárak csökkenését teljes mértékben a forint árfolyamának dollárral szembeni erősödésének köszönhetjük.      tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel