"üzemanyagár" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2009.11.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Újabb iszonyú volatilis hetet tudhatnak maguk mögött a világ tőzsdéi, amin ugyan az olaj és az olajtermék-árak nem estek jelentősen tovább, a Portfolio.hu mégis arra számít, hogy újabb üzemanyagár-csökkenés előtt állhatnak a magyar autósok. Az ok egyszerű: a forint jelentősen erősödött a dollárral szemben. tovább olvas »

Címkék: tilos, olajtermék-árak, portfoliao, üzemanyagár, csökkenés, forint, erősödött, dollár

Hír beküldve: 2009.05.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán 0 órától 4 forinttal csökken a gázolaj nagykereskedelmi listaára, így valószínűleg ugyanekkora mértékű árcsökkenés lesz a fogyasztói árakban is. A benzin ára nem változik. Az árcsökkenésre a nemzetközi folyamatok adtak lehetőséget, a forint erősödése nyomán ugyanis a forintban kifejezett árak 4 százalékkal mérséklődtek, míg a benzin esetében stagnálás volt megfigyelhető. tovább olvas »

Címkék: csökken, gázolaj, üzemanyagár

Hír beküldve: 2010.01.04. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

320 forint fölé emelkedett egy liter benzin ára – így fizetjük meg a költségvetés falánkságát, és ez még csak a kezdet. tovább olvas »

Címkék: benzinár, jövedéki, adó, üzemanyagár

Hír beküldve: 2010.06.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol szerdán bruttó 2 forinttal emeli a benzin, és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, dízel, benzinár, üzemanyagár

Hír beküldve: 2010.12.27. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol 5 forinttal emeli a benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától, így az üzemanyagárak a héten újabb csúcsra futnak. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyagár, mol

Hír beküldve: 2011.07.31. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Nem mozdul a 117 dolláros szintről az olaj árfolyama, az utóbbi napok is szűk sávban való oldalazással teltek. Ezzel párhuzamosan a finomított termékárak sem mutattak érdemi változást, a forint árfolyama viszont erősödni tudott a dollárral szemben. Emiatt szerdától várhatóan pár forintos üzemanyagár csökkentésre kerülhet majd sor a hazai kutakon.  tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár

Hír beküldve: 2011.09.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Történelmi csúcsra emelkednek az üzemanyagok árai. Emeli bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel újabb történelmi csúcsra emelkednek az üzemanyagok árai - értesült piaci forrásokból az MTI. Az emeléssel a benzin átlagára 397 forintra, a gázolajé pedig 383 forintra nő. Egy hete bruttó 5-5 forinttal emelte a Mol Nyrt. a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  Forrás: Autós Világ tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár

Hír beküldve: 2011.10.11. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 4 forinttal a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A gázolaj ára ezzel újabb történelmi csúcsra emelkedik. tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.02.01. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.05.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bár az olaj árfolyama sokat esett a napokban, a kockázatvállalási kedv elillanásával a forint árfolyama is méreteset gyengült a dollárhoz képest. Ez utóbbi hatás ráadásul annyira erősen jelentkezett, hogy várhatóan szerdán az üzemanyagárak pár forintos emelésére kerül majd sor a hazai kutakon.      tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár, benzin, gázolaj