"gázolajár" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2010.09.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol bruttó 5 forinttal emeli a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától, így a benzin ára ismét a júniusi történelmi csúcsra ér. tovább olvas »

Címkék: benzinár, gázolajár, energia, benzin, ár, gázolaj, dízelár, dízel

Hír beküldve: 2011.09.19. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az utóbbi napok ármozgásai alapján az előttünk álló héten nagy valószínűséggel nem változik majd a benzinár, a gázolaj esetében viszont elképzelhető további emelés. Így az utóbbi üzemanyag kategória esetében is megszülethet az új árfolyamcsúcs.  tovább olvas »

Címkék: gázolajár

Hír beküldve: 2011.10.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A jövedéki adó emelésének hatására a gázolaj ára a jövő héten literenként 16 forinttal emelkedik majd, és mivel az utóbbi napokban a gázolaj jegyzésára is felfele tartott, még akár egy ennél egy-két forinttal nagyobb mértékű áremelés is elképzelhető. Eközben a benzin ára akár csökkenhet is a következő napokban.  tovább olvas »

Címkék: gázolajár, benzinár

Hír beküldve: 2011.11.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bruttó 3 forinttal csökkenti a MOL a gázolaj nagykereskedelmi listaárát, míg a benzin ára változatlan marad - tudta meg a Portfolio.hu.    tovább olvas »

Címkék: gázolajár

Hír beküldve: 2012.01.23. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától bruttó öt forinttal csökkenti a MOL a gázolaj nagykereskedelmi listaárát, miközben a benzinét változatlan szinten hagyja - tudta meg a Portfolio.hu. A gázolajár csökkenésében a termékár esése és a forint erősödése egyaránt szerepet játszanak.  tovább olvas »

Címkék: gázolajár