Üzemanyag és környezetvédelmi hírek

rss mini icon Íratkozzon fel RSS hírcsatornánkra hogy a legfrissebb hírekről, árváltozásokról elsőkézből értesüljön! A feliratkozáshoz kattintson ide, vagy használjon hírolvasót!

Első Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7Következő Utolsó

Hír beküldve: 2012.04.02. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol, ezzel a benzin ára új csúcsra kerül, a gázolaj ára nem változik. Az emeléssel a benzin átlagára 451 forintra nő, míg a gázolajé 441 forint marad. tovább olvas »

Címkék: bezinár, gázolaj

Hír beküldve: 2012.03.12. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 7-7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. Ezzel a lépéssel benzin ára új csúcsra kerül, átlagára 437 forint lesz. A gázolaj literenkénti átlagos ára 439 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.03.11. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Nagyot gyengült az utóbbi napokban a forint árfolyama a dollárhoz képest, ráadásul a benzin és gázolaj dollárban mért ára is emelkedést mutatott. Mindezek miatt szerdától várhatóan ismét drágulnak majd a hazai üzemanyagok, közülük a benzin esetében literenként akár 6-7, a gázolajnál pedig 4-5 forintos áremelésre is sor kerülhet.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.02.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Egészen elképesztő Európából nézve az amerikaiak magas benzinárak miatti aggodalma. Igaz, hogy az üzemanyag literje az év ezen szakaszában még soha nem volt olyan drága, mint most, azonban még így is csak a 208 forintos szinteknél járnak. Obama szerint nincs könnyű megoldás az emelkedő energiaárak legyőzésére.  tovább olvas »

Címkék: benzinár

Hír beküldve: 2012.02.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bár az utóbbi napokban az olajár újabb csúcsok irányába vette az irányt,a forint árfolyama is lendületes erősödést produkált a dollárral szemben. Ennek köszönhetően az előttünk álló héten a hazai benzin és gázolajár is változatlan szinten maradhat.  tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.02.19. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az olajár emelkedése és a forint árfolyamának gyengülése miatt az előttünk álló héten ismét drágulhatnak majd a hazai üzemanyagok - írja a Portfolio. A benzin esetében 3-4, a gázolajnál 2-3 forint körüli árváltozással szembesülhetnek majd az autósok szerdától. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.02.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától bruttó három forinttal csökkenti a benzin és öt forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát a MOL - tudta meg a Portfolio.hu. Az üzemanyagárak csökkenését teljes mértékben a forint árfolyamának dollárral szembeni erősödésének köszönhetjük.      tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel

Hír beküldve: 2012.02.01. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.01.30. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Ha nem tehetjük meg, hogy kevesebbet autózunk, akkor is van mód a költségcsökkentésre. 2011 januárjában a benzinhez átlagosan 350 Ft-ért juthattak hozzá az autósok Magyarországon, a gázolajért pedig 339 Ft-ot kellett akkor fizetniük. 2011-ben, egy év alatt mindkét üzemanyag típus esetében 100 Ft körüli drágulás történt. Csak 2012-ben több mint 20 Ft-tal nőtt a benzin és a gázolaj ára. Ezek a tények egyre inkább takarékoskodásra ösztökélik a gépjármű tulajdonosokat. tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, ár

Hír beküldve: 2012.01.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Jelentős mértékben erősödött a forint árfolyama a dollárhoz képest, aminek köszönhetően várhatóan ismét csökkennek szerdától a hazai üzemanyagárak. Ezúttal a benzin esetében is elkezdhetünk távolodni a mindenkori csúcsról, az árcsökkenés mértéke literenként akár 5-6 forintra is rúghat majd a benzin és gázolaj piacán egyaránt - írja a Portfolio. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.23. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától bruttó öt forinttal csökkenti a MOL a gázolaj nagykereskedelmi listaárát, miközben a benzinét változatlan szinten hagyja - tudta meg a Portfolio.hu. A gázolajár csökkenésében a termékár esése és a forint erősödése egyaránt szerepet játszanak.  tovább olvas »

Címkék: gázolajár

Hír beküldve: 2012.01.23. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Tavaly 2,7 százalékkal csökkent az üzemanyag-fogyasztás a Magyar Ásványolaj Szövetség tagvállalatainak adatai alapján, a benziné 5,7 százalékkal, a gázolajáé pedig 0,1 százalékkal mérséklődött. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.01.16. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Literenként bruttó 4 és 6 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. Az árváltoztatással mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ér el. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel

Hír beküldve: 2012.01.10. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Amennyiben Irán lezárja a Hormuzi-szorost, az olaj árfolyama a jelenlegi 113 dolláros szintről a 150-200 dolláros magasságba ugrana a Societe Generale elemzője szerint - írja a CNBC. A prognózis igen ijesztő magasságokat fogalmaz meg, belegondolni is rossz, hogy a hazai üzemanyagárak ilyen olajár mellett hova emelkednének.  tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.10. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 10-10 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ért el. Az emeléssel a benzin átlagára 422-424 forintra, a gázolajé pedig 443 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emelkedett az olajár, közben pedig sokat gyengült a forint árfolyama, melyek miatt az előttünk álló napokban új csúcsra emelkedhetnek a hazai üzemanyagárak. Akár öt forint feletti literenkénti áremelkedés is elképzelhető szerdától.      tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.02. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától bruttó 6 forinttal emeli a MOL a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát - tudta meg a Portfolio.hu. Az emelést a finomított termékek drágulása és a forint árfolyamának gyengülése tette indokolttá. Mivel január 1-től az áfa-emelés hatására a benzin és gázolaj ára már 6-6 forinttal emelkedett, a drágulás mértéke összességében literenként 12 forintra rúg.  tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2012.01.02. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

  Emeli bruttó 6-6 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ezzel új történelmi csúcsra kerül, míg a gázolaj ára beállítja az eddigi csúcsot. Az emeléssel a benzin átlagára 412-414 forintra, a gázolajé pedig 433 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2011.12.27. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból kedden. A mostani emeléssel a benzin átlagára 400-402 forintra nő, a gázolaj átlagára 420 forint marad. A Mol egy hete bruttó 4 forinttal csökkentette a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benziné akkor nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár

Hír beküldve: 2011.12.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik. A gázolaj átlagára 420 forintra mérséklődik, a 95-ös benziné pedig 395-397 forint marad. A Mol egy hete 3 forinttal csökkentette gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, míg a 95-ös benzin ára nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  Forrás: Autós Világ tovább olvas »

Címkék: gázolaj, benzin, 95-ös

Első Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7Következő Utolsó