Üzemanyag és környezetvédelmi hírek

rss mini icon Íratkozzon fel RSS hírcsatornánkra hogy a legfrissebb hírekről, árváltozásokról elsőkézből értesüljön! A feliratkozáshoz kattintson ide, vagy használjon hírolvasót!

Első Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7Következő Utolsó

Hír beküldve: 2011.12.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 3 forinttal a gázolaj, illetve 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A gázolaj átlagára 427 forintra, a 95-ös benziné pedig 395-397 forintra esik. A Mol egy hete 3 forinttal csökkentette a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benzin ára akkor nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  tovább olvas »

Címkék: gázolaj, benzin, 95-ös

Hír beküldve: 2011.11.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bruttó 3 forinttal csökkenti a MOL a gázolaj nagykereskedelmi listaárát, míg a benzin ára változatlan marad - tudta meg a Portfolio.hu.    tovább olvas »

Címkék: gázolajár

Hír beküldve: 2011.11.22. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdától 5 forinttal csökken a benzin ára, viszont a gázolaj újabb 3 forinttal drágul. Ezzel a dízel ára új történelmi csúcsra emelkedik, 433 forint lesz az átlagára, miközben a 95-ös benziné 397-399 forintra csökken - az autósok ugyanekkor ettől mindkét irányba 10-15 forintos eltérést is tapasztalhatnak a kutaknál. tovább olvas »

Címkék: dízelár, benzinár

Hír beküldve: 2011.11.15. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán a benzin és a gázolaj literenkénti ára ismét új történelmi csúcsra emelkedik, és a benzin átlagára is átlépi a 400 forintot. A Mol a benzin nagykereskedelmi árát literenként 5 forinttal emeli, míg a dízelt 8 forinttal adja drágábban szerdától, írja az MTI piaci források alapján. tovább olvas »

Címkék: benzinár, dízelár

Hír beküldve: 2011.11.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3, illetve 6 forinttal a 95-ös benzin, valamint a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a gázolaj ára új csúcsra emelkedik - értesült piaci forrásokból az MTI. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel

Hír beküldve: 2011.11.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik. A csökkentéssel a benzin átlagára 394-395 forintra mérséklődik, míg a gázolajé 416-417 forint marad. A Mol egy hete bruttó 7 forinttal emelte a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benziné akkor nem változott. A jövedéki adó november elejétől történt 13 forintos emelése szintén hatott a gázolaj árára, az áfával együtt mintegy 16 forinttal növelte az átlagárat. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  Forrás: www.autosvilag.com tovább olvas »

Címkék: benzin, ár

Hír beküldve: 2011.10.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A jövedéki adó emelésének hatására a gázolaj ára a jövő héten literenként 16 forinttal emelkedik majd, és mivel az utóbbi napokban a gázolaj jegyzésára is felfele tartott, még akár egy ennél egy-két forinttal nagyobb mértékű áremelés is elképzelhető. Eközben a benzin ára akár csökkenhet is a következő napokban.  tovább olvas »

Címkék: gázolajár, benzinár

Hír beküldve: 2011.10.24. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A benzin ára csökkent, a dízelé emelkedett az elmúlt héten a nemzetközi jegyzésekben, így könnyen lehet, hogy szerdán csak dízel ára emelkedik itthon. A jelenlegi, 398 és 395 forintos árak is történelmi csúcsot jelentenek, de az egymás közötti sorrend fordulhat. tovább olvas »

Címkék: dízel, benzin

Hír beküldve: 2011.10.11. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 4 forinttal a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A gázolaj ára ezzel újabb történelmi csúcsra emelkedik. tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.10.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 5 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik a héten. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár

Hír beküldve: 2011.09.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Történelmi csúcsra emelkednek az üzemanyagok árai. Emeli bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel újabb történelmi csúcsra emelkednek az üzemanyagok árai - értesült piaci forrásokból az MTI. Az emeléssel a benzin átlagára 397 forintra, a gázolajé pedig 383 forintra nő. Egy hete bruttó 5-5 forinttal emelte a Mol Nyrt. a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.  Forrás: Autós Világ tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár

Hír beküldve: 2011.09.19. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az utóbbi napok ármozgásai alapján az előttünk álló héten nagy valószínűséggel nem változik majd a benzinár, a gázolaj esetében viszont elképzelhető további emelés. Így az utóbbi üzemanyag kategória esetében is megszülethet az új árfolyamcsúcs.  tovább olvas »

Címkék: gázolajár

Hír beküldve: 2011.09.11. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az utóbbi napok ármozgásai alapján az előttünk álló héten ismét emelkedhetnek majd a hazai üzemanyagárak, így a benzin esetében már akár napokon belül sor kerülhet az újabb rekord felállítására. tovább olvas »

Címkék: bezinár, gázolaj

Hír beküldve: 2011.09.09. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A gázolaj jövedéki adójának mintegy 13 forintos emelése, az áfát is beleszámítva, több mint 16 forinttal drágítja az üzemanyag literenkénti kiskereskedelmi árát. tovább olvas »

Címkék: gázolaj

Hír beküldve: 2011.09.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 7, illetve 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.  tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Hír beküldve: 2011.07.31. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Nem mozdul a 117 dolláros szintről az olaj árfolyama, az utóbbi napok is szűk sávban való oldalazással teltek. Ezzel párhuzamosan a finomított termékárak sem mutattak érdemi változást, a forint árfolyama viszont erősödni tudott a dollárral szemben. Emiatt szerdától várhatóan pár forintos üzemanyagár csökkentésre kerülhet majd sor a hazai kutakon.  tovább olvas »

Címkék: üzemanyagár

Hír beküldve: 2011.07.25. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3 és 4 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. A változással a benzin átlagára újra csúcsra emelkedik, eléri a 388 forintot, míg a gázolajé 375 forintra nő. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Hír beküldve: 2011.06.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 9 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt.   tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.06.12. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az üzemanyagárak mérséklődését valószínűsíti a csökkenő olajár jegyzések és a stabil forint alapján a nemzetközi árupiaci és határidős piaci eszközökre fókuszáló Solar Capital.   tovább olvas »

Címkék: csökkenő, olajár

Hír beküldve: 2011.05.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol Nyrt. egyaránt bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Első Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7Következő Utolsó