Miért éri meg Önnek?

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük, hogy drága idejéből szánt egy keveset a Dyno-Tab® közelebbi megismerésére. Amennyiben idáig eljutott, hogy megnézze a kiszereléseket és
azok árait (ezt alább láthatja), valószínűleg az jár most az eszében, hogy szívesen kipróbálná akár, de hol is éri ez meg Önnek igazán? Nem túl sok egy kicsit ez az ár ezért a termékért? Hiszen, eddig is megvolt kék dobozos Dyno-Tab® nélkül, valószínű, hogy ezután is így lesz?! Amennyiben kipróbálja, tapasztalataink szerint nem akar már lemondani az autózás új élményéről, amivel ráadásul még pénzt is megtakarít!

Nézzük meg együtt, miért éri meg ennyiért megvásárolni Önnek a Dyno-Tab®-ot?!

A Mérleg egyik serpenyőjében: + 8 - 12 Ft/üzemanyag liter költség (kiszereléstől függően).

A Mérleg másik serpenyőjében: 10,3%-os üzemanyag megtakarítás (a tapasztalatok sok esetben inkább ennél többet mutatnak, de mi csak a hivatalos teszt eredményekre hivatkozhatunk), tehát átlagos, 400 Ft/liter üzemanyag árnál 40 Ft/liter a megtakarítás. Pluszban nézzük, milyen szolgáltatást kapunk ezért?!: Az autónk úgy megy, mintha 99-es oktánszámú benzint vagy Diesel Extrát tankoltunk volna bele, amiknek kb. 40 Ft/liter –rel magasabb az ára, mint a 95-ös benzinnek vagy az egyszerű Dieselnek.

Tehát, így már kb. 80 Ft/liter haszon áll az 8-12 Ft/liter költséggel (kiszereléstől függően) szemben. És akkor még azt nem is számoltuk, hogy mindehhez jön a Lyoness adta kedvezmény is (4% jóváírt kedvezmény az Ön Dyno-Tab vásárlásából)! ..... amennyiben élni kíván vele. Valamint nem számoltam, hogy csökken az állás ideje autójának (ritkábban kell szervízelni, a füst kibocsátás 53%-kal csökken, a motor lóerő értéke pedig 3,5%-kal növekszik).

De ne kalkuláljunk semmi plusz, jótékony hatással, ezeket megkapja ingyen! Számoljunk csak azzal, hogy literenként megspórol kb. 30 Ft-ot (de akár 70 Ft-ot is!), így 50 liter üzemanyag tankolásonként az Ön zsebében marad minimum 1.500 Ft (de akár 3.500 Ft)!

Ne higgyen nekünk, higgyen saját tapasztalatainak!
Ha nem lenne elégedett, mi fizetünk Önnek!

Jó vásárlást kívánunk!

 

TIPP! Szeretne még jobban járni?  Igényelje MOST ingyenes Lyoness Cashback kártyáját és éljen a Lyoness adta előnyökkel, így pl. a Lyoness partnervállalat (vásárlási utalványos!) OMV töltőállomásokon is! Élvezze az előnyöket országszerte, így készpénz visszatérítésre is szert tehet a magas üzemanyagárakból a rengeteg egyéb előny mellett!

« vissza a WEBSHOP-ba