Dyno-Tab 12-tablettás Gazdaságos csomag

Dyno-Tab 12-tablettás Gazdaságos csomag termék képe
No. 45412

Kényelmes és gazdaságos! Ideális személy- és kisteherautókhoz. Egy tabletta egyenlő egy flakon hagyományos üzemanyagadalékkal. Tabletta méret: 1 gramm Kezelhető mennyiség: maximum 60 liter/tabletta 12 tabletta légmentesen zárt fólia lapon, karton dobozba csomagolva.

Egy db Dyno-Tab® Gazdaságos kiszereléssel 720 liter üzemanyag kezelhető.

 Ár: 10 000 Ft    
« Vissza a WEBSHOP-ba

Vélemények a termékről


slala véleménye:

"100.000 km óta használom Ford zetek motoromban a DYNO-tablettákat, tapasztalataim alapján a gyertyák tiszta felületűek nincsen indítási probléma, olajcserék alkalmával meglepően tisztább az elhasznált olaj, mérések igazolják a kipufogó gázok alacsony értékét, katalizátor hatásfoka kevésbé csökken, lambda szonda öregedés és a vele járó többlet fogyasztás időben eltolódik, teljesítmény adatok nagyban függenek a benzin minőségtől ezért a mérhető változásokat nem tudom igazolni. Ami tény, bontott motoroknál kevésbé tapasztaltam lerakódásokat, tisztább felületeket biztosít az égési és égés utáni utakban, alapjárat motorok, EGR szelep kevésbé rongálódnak, változtatják meg működésüket. Suzukinál tapasztalt véletlenszerű égés kimaradás megszűnt a tabletta alkalmazása után."

2009.12.04


Kiss László véleménye:

"Kedves Tünde! Ezúton megosztanám eddigi tapasztalataimat a dyno-tab használatával kapcsolatban. Már az első alkalommal tapasztaltam a pozitív hatást ami elsősorban az autó menettulajdonságaiban jelentkezett. Végre úgy gyorsul ahogy elvárható egy Audi A4 2.0 Tfsi-től. Dyno nélkül a jó magyar benzinnel csak rángatott némi füstölés kíséretében. A tabletta használata óta a motor járása kisimult csendes,egyenletesen húz már alapjárati fordulattól kezdve,a kipofogó szépen kitisztult. Ahogy az eddig megtett kb 10eKm alatt tapasztaltam érdemes kicsit túladagolni.Én a nagyobb tablettát rakom a 60 literhez. Ez adódhat abból is,hogy alapból 98-as kellene az autóba,de a gyári útmutató szerint 95-össel is kellene müködnie némi teljesítményvesztés árán. A dyno-tab használatát tudom ajánlani autóstársaimnak is ha jót akarnak tenni autójuknak. A dyno csapatnak ezúton kívánok eredményes új esztendőt Tisztelettel, Kiss László"

2010.01.19


Mihály véleménye:

"Kedves Tünde! Tavaly kezdtem kereseni olyan megoldásokat, melyekkel üzemanyagot takaríthatok meg. Sokat használom autómat, ezért számomra számít, mennyit adok ki üzemanyagért, nameg az árak is elszálltak azóta. Örök szkeptikus lévén nem nagyon hiszek, hittem az ilyesmiben mostanáig. Tények: 1.6 -os benzines 16 szeleps 110 pacis motor régebbi fogyasztási értékei: 8,8 - 9 -11 L/100 km. Igen, volt 11 is. És nem szeretem padlóig nyomni a pedált. Dyno Tab óta: Próbaképp vettem tavaly Önöktől a 12 pirulás gazdaságos csomagot, most tartok a 10. pirulánál, azóta: 3,8 - 4 - 6 L/100KM városban és vegyesen egyaránt. Eddigi maximum hatótávom 450 - 500 KM volt egy teli tank benzinnel. Dyno Tab óta múlt havi rekordom 745 KM / 50L üzemanyag. Szerintem többet nem kell mondanom, nemrég rendeltem 2db csomagot a 12 es gazdaságosból. Véletlenül bukkantam Önökre de mindenképpen megérte!"

2012.04.23


É László véleménye:

"50 liter benzinhez 2 tablettát kell használni hogy észrevehető plusz dinamizmusa legyen az autónak. 1.6-os 16 szelepes 103 lóerős FIAT. 1 tablettával nincsen észrevehető hatás, a fogyasztás is csak ugyanannyi, nem jelentkezik megtakarítás. Kedves É. László! Köszönjük véleményét. Közzé tesszük azzal a megjegyzéssel, hogy ilyen hozzászólást még nem kaptunk az évek során. A gyártó adagolási javaslata szerint nem szükséges a túladagolás. Mi is éveken keresztül használtuk saját 1.6-os, benzines IV-es és V-ös Golf-okba (amíg az autók megvoltak), azoknál elegendő volt az 1 tabletta tankonként az érezhető, pozitív hatások eléréséhez. A maximális hatás érzékeléséhez egyébként 1.500-2.000 km megtételét javasoljuk a Dyno-Tabbal kezelt üzemanyaggal. Dyno-Tab"

2014.10.17


Kérjük, segítsen vásárlóinknak azzal, hogy kifejti tapasztalatát erről a termékről!

Ha a kiszolgálásról, gyorsaságról, ügyintézésről szeretne írni,
kérjük használja ezt véleményeküldő űrlapot.

Az Ön teljes neve: *
E-mail címe: (nem jelenik meg az oldalon)
Vélemény erről a termékről: *