Motorbike-FAN Csomag

Motorbike-FAN Csomag termék képe

A csomag tartalma: 7 db Dyno-Tab Motorbike + 1 db AJÁNDÉK

                                 1 db NanoEnergizer Smaller Engine

A Dyno-Tab® Motorbike-FAN Csomagot azon felhasználóinknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve 2 támadásponton szeretnék a legoptimálisabb hatást elérni kedvenc motorjuk fogyasztás csökkentésében és ápolásában.

A Dyno-Tab Motorbike Power Pack dinamikusabbá teszi a motorozást, a Nano Energizer Smaller Engine 5 nanométeres, platina bevonatú kerámia gömböcskéi pedig csökkentik a motor kopását, növelik a kompressziót és az élettartamot. Így összességében a motorozás jóval élvezetesebbé válik fogyasztás növekedés nélkül! 

 

 

További információk »

Piciny tabletta óriási lendülettel! Ezt a gyorsan oldódó, oktán szám növelő adalékot kifejezetten motorkerékpárok és robogók részére fejlesztették ki. Még több erő, dinamikusabb gyorsulás minden egyes tankolással. A Dyno-Tab® 8L Power Pack növeli a benzin oktánszámát. Minden egyes csomag 2 db 0,2 grammos tablettát tartalmaz.

1 db tabletta maximum 4 liter benzin kezelésére ajánlott.

Felhasználása: tankolás előtt dobjuk a tankba, majd töltsük fel az üzemanyag tankot benzinnel.

Egy db Dyno-Tab® Power Pack-kal 8 liter üzemanyag kezelhető.

A NanoEnergizer Smaller Engine egy nanotechnológiás kerámia bevonat, mely 3-9 liter motorolajhoz elegendő. Kifejezetten kisméretű, 600 cm3 alatti motorokhoz, pl. robogó, quad, jetski, kerti kisgépek, stb. ajánlott.

Hatásmechanizmus: 5 nanométeres, platina bevonatú kerámia gömböcskék csökkentik a kopást, növelik a kompressziót és az élettartamot. Az új generációs kerámia bevonat (cirkónium oxid) hőállósága 2500 C°, így hatékony védelmet nyújt még turbó csapágyaknak is. Ez a termék egy olyan motoradalék (olaj adalék), ami kerámia szemcséket tartalmaz, nano mérete miatt beépül a motor kristályszerkezetébe és ezáltal fogyasztás, üzemanyag csökkentés érhető el használatával. A sérült részek kitöltése után egy extra kopásállóságú felület jön létre, amely kb. 20 ezer km-en keresztül megőrzi a hatékonyságát.

Felhasználás: A tasak tartalmát jól felrázva, majd kimasszírozva az olajbetöltő nyíláson keresztül meleg motorba betölteni, ezt követően 10 percig járatni!Ár: 11 000 Ft    
« Vissza a WEBSHOP-ba

Vélemények a termékről


Erről a termékről még nem írtak véleményt.

Kérjük, segítsen vásárlóinknak azzal, hogy kifejti tapasztalatát erről a termékről!

Ha a kiszolgálásról, gyorsaságról, ügyintézésről szeretne írni,
kérjük használja ezt véleményeküldő űrlapot.

Az Ön teljes neve: *
E-mail címe: (nem jelenik meg az oldalon)
Vélemény erről a termékről: *