Vásárlói vélemények

Számunkra rendkívül fontos vásárlóink visszajelzése. Ha tapasztalata, észrevétele van bármelyik termékünkről, bátran írjon bármelyik termék adatlapján lévő űrlap segítségével, segítve ezzel vásárlóink könnyebb döntéshozatalát!

Természetesen ha a kiszolgálásról, gyorsaságról, ügyintézésről szeretne írni, azt is megteheti, ezesetben kérjük használja ezt véleményeküldő űrlapot.Luczó Sàndor véleménye a Dyno-Tab Mini tabletták termékről:

"Érezhető fogyasztás csökkenés már 100km után és halkabb motorblokk hang! "

2020.02.06


Utassy Endre véleménye a Dyno-tab Plus Injector Tisztító, 6 x 0,5 grammos tabletták karton lapon termékről:

"Már 4 éve használom, nem minden tankolásnál, Mazda Demió 1.3-as kocsimban. 100 km-en 5 literrel elmegy, előtte 6.5-7 liter fogyasztása volt. Én csak ajánlani tudom.
"

2018.03.08


É László véleménye a Dyno-Tab 12-tablettás Gazdaságos csomag termékről:

"50 liter benzinhez 2 tablettát kell használni hogy észrevehető plusz dinamizmusa legyen az autónak. 1.6-os 16 szelepes 103 lóerős FIAT. 1 tablettával nincsen észrevehető hatás, a fogyasztás is csak ugyanannyi, nem jelentkezik megtakarítás.

Kedves É. László!
Köszönjük véleményét. Közzé tesszük azzal a megjegyzéssel, hogy ilyen hozzászólást még nem kaptunk az évek során. A gyártó adagolási javaslata szerint nem szükséges a túladagolás. Mi is éveken keresztül használtuk saját 1.6-os, benzines IV-es és V-ös Golf-okba (amíg az autók megvoltak), azoknál elegendő volt az 1 tabletta tankonként az érezhető, pozitív hatások eléréséhez.
A maximális hatás érzékeléséhez egyébként 1.500-2.000 km megtételét javasoljuk a Dyno-Tabbal kezelt üzemanyaggal.

Dyno-Tab"

2014.10.17


Mihály véleménye a Dyno-Tab 12-tablettás Gazdaságos csomag termékről:

"Kedves Tünde! Tavaly kezdtem kereseni olyan megoldásokat, melyekkel üzemanyagot takaríthatok meg. Sokat használom autómat, ezért számomra számít, mennyit adok ki üzemanyagért, nameg az árak is elszálltak azóta.

Örök szkeptikus lévén nem nagyon hiszek, hittem az ilyesmiben mostanáig.

Tények:

1.6 -os benzines 16 szeleps 110 pacis motor régebbi fogyasztási értékei: 8,8 - 9 -11 L/100 km. Igen, volt 11 is. És nem szeretem padlóig nyomni a pedált.

Dyno Tab óta:

Próbaképp vettem tavaly Önöktől a 12 pirulás gazdaságos csomagot, most tartok a 10. pirulánál, azóta:

3,8 - 4 - 6 L/100KM városban és vegyesen egyaránt.

Eddigi maximum hatótávom 450 - 500 KM volt egy teli tank benzinnel.

Dyno Tab óta múlt havi rekordom 745 KM / 50L üzemanyag.

Szerintem többet nem kell mondanom, nemrég rendeltem 2db csomagot a 12 es gazdaságosból. Véletlenül bukkantam Önökre de mindenképpen megérte!"

2012.04.23


Kiss László véleménye a Dyno-Tab 12-tablettás Gazdaságos csomag termékről:

"Kedves Tünde!

Ezúton megosztanám eddigi tapasztalataimat a dyno-tab használatával kapcsolatban.
Már az első alkalommal tapasztaltam a pozitív hatást ami elsősorban az autó menettulajdonságaiban jelentkezett. Végre úgy gyorsul ahogy elvárható egy Audi A4 2.0 Tfsi-től. Dyno nélkül a jó magyar benzinnel csak rángatott némi füstölés kíséretében. A tabletta használata óta a motor járása kisimult csendes,egyenletesen húz már alapjárati fordulattól kezdve,a kipofogó szépen kitisztult.
Ahogy az eddig megtett kb 10eKm alatt tapasztaltam érdemes kicsit túladagolni.Én a nagyobb tablettát rakom a 60 literhez.
Ez adódhat abból is,hogy alapból 98-as kellene az autóba,de a gyári útmutató szerint 95-össel is kellene müködnie némi teljesítményvesztés árán.
A dyno-tab használatát tudom ajánlani autóstársaimnak is ha jót akarnak tenni autójuknak.
A dyno csapatnak ezúton kívánok eredményes új esztendőt
Tisztelettel,
Kiss László"

2010.01.19


slala véleménye a Dyno-Tab 12-tablettás Gazdaságos csomag termékről:

"100.000 km óta használom Ford zetek motoromban a DYNO-tablettákat, tapasztalataim
alapján a gyertyák tiszta felületűek nincsen indítási probléma, olajcserék alkalmával meglepően tisztább az elhasznált olaj, mérések igazolják a kipufogó gázok alacsony értékét, katalizátor hatásfoka kevésbé csökken, lambda szonda öregedés és a vele járó többlet fogyasztás időben eltolódik, teljesítmény adatok nagyban függenek a benzin minőségtől ezért a mérhető változásokat nem tudom igazolni. Ami tény, bontott motoroknál kevésbé tapasztaltam lerakódásokat, tisztább felületeket biztosít az égési és égés utáni utakban, alapjárat motorok, EGR szelep kevésbé rongálódnak, változtatják meg működésüket.
Suzukinál tapasztalt véletlenszerű égés kimaradás megszűnt a tabletta alkalmazása után."

2009.12.04


Baczúr István véleménye :

"A korábbi tapasztalatok alapján az én 8 éves Daewoo Nubira 1,6-osom több, mint 1 literrel fogyasztott kevesebben 100 km-enként, és a teljesítménye, menet-dinamikája jelentősen javult a tablettákkal.
Még egyszer köszönöm."

2009.08.04


Walter Viola véleménye :

"Gondoltam, én is írok levelet, hogy feltehesd a referenciák közé, mert hihetetlen jól fogyaszt az autóm (Suzuki 1.3-as). Egy negyed tank megmaradt a 2 hetes nyaralásból, pedig autókáztunk a Bakonyban, hegyek között és még hazaérve is negyedig volt a tank. Két hét alatt nem tankoltam sehol. Induláskor itt Budapesten, illetve Solymáron."

2008.06.30


Bécsi Szilárd véleménye :

"Már a 7. Dynonál tartok és az eddig számításaim szerint átlagosan 100 km-rel többet tudok menni a Dyno-Tab felhasználása óta. S ezt bizony az én autóm üzemanyag-fogyasztása miatt (10 l/100 km) bizony tankolásonként közel 3.000,- Ft a jelenlegi benzinárak mellett. Jóllehet, mások azt mondják, ez a 10 l sok egy autónál; igen ám, de kezdetben 16 l volt, s ezt is a Dynonak köszönhetem. :)) És az autó teljesítménye, szépsége, és a Dyno-Tab által nyújtott gazdaságosság mindenért kárpótol."

2006.05.16


Bécsi Szilárd véleménye :

"A benzináremelés miatt nem vártam meg, míg autóm üzemanyag-tankja teljesen kiürül, de így is jócskán túljutottam a korábbi 464 km-en, ezúttal 505-nél tankoltam, de szerintem jóval több kilométert mehettem volna még."

2006.04.27


Bécsi Szilárd véleménye :

"Örömmel láttam viszont levelemet az elégedett Dyno-Tab-ot használók között.
Bízom benne, nem én vagyok az egyetlen, s tovább követnek engem!
Szóval, a harmadik ciklussal újabb "rekordot" döntöttem.
464 km-t mentem az azelőtti 412-höz képest.
Tehát, ha megfigyeljük, a Dyno-Tab használata előtt 323 km-t mentem, az első két tabletta alkalmazása után már (ahogy írtam is!) 412-t, míg ezt követően, az újabb tablettával már 464 km-t mentem.
Több, mint valószínű, hogy az újabb (jelenleg is folyamatban levő) ciklusban újabb "rekorddöntésre" kerül sor, s 500 km felé tudok menni a Dyno-Tab-bal!
Ez azt jelenti, hogy 16 literről már 4 tabletta után 10 liter körüli átlagfogyasztást eredményezett a Dyno-Tab. Köszönet érte!!!
És a teljesítmény változatlan, dinamikus!!!"

2006.04.24