Használati javaslat

Tankolás előtt, minél alacsonyabb üzemanyag szintnél tegyük a tablettát a tankba.

A Dyno-Tab® hatását már az első tabletta használata során érezni fogja. Azonban, a maximális hatás kifejlődéshez, a jól érzékelhető fogyasztás csökkenéshez legalább 2.000 km megtétele szükséges Dyno-Tab®-bal kezelt üzemanyaggal gépjárművében.

Tehát, ha az Ön gépjárművének tankja 40-60 liter térfogatú, akkor az első 2.000 km-t érdemes úgy megtenni, hogy tankolásonként 1 db 1 grammos Dyno-Tab®-ot helyez az üres tankba, majd rátankolja a benzin vagy dízel üzemanyagot. Mivel a tabletta teljes feloldódásához kb. 2-3 órára van szükség, érdemes este, garázs menetben tankolni, így járművében a reggeli induláskor már teljesen feloldódott állapotában van a Dyno-Tab®, maximális hatást kifejtve.

Tapasztalataink alapján, folyamatos használat során, ill. azokban a nagyon modern gépjárművekben, ahol computer vezérli a befecskendezett üzemanyag összetételét, 1/2 (fele) mennyiségű Dyno-Tab® is elegendő ugyanolyan fogyasztáscsökkenés és teljesítmény növekedés eléréséhez.

  • A 0.2 grammos tabletta 4 l (Power Pack Motorbike) üzemanyaghoz használható.
  • A 0.25 grammos tabletta (Mini) 15 l üzemanyaghoz használható.
  • A 0.5 grammos tabletta 30 l üzemanyaghoz használható.
  • Az 1 grammos tabletta (Normál) 60 l üzemanyaghoz használható.
  • A 1.55 grammos tabletta (XL) 100 l üzemanyaghoz használható.

A Dyno-Tab®-ot minden típusú benzin és dízel üzemű motorhoz ajánljuk! Lehet ez pl. személygépkocsi, motorkerékpár, kisteherautó, kamion, busz, hajó, motorcsónak, jet-ski, mezőgazdasági- és munkagép, fűnyíró, hódúró stb.

Tipp!!! Ha nem elégedett a 8-12%-os üzemanyag fogyasztás csökkenéssel, amit a Dyno-Tab® nyújtani tud Önnek, javasoljuk, használjon motor olaj adalékot is. Ma már Magyarországon is kaphatók kitűnő minőségű olaj adalékok. Tapasztalataink alapján a Dyno-Tab® + egy jó minőségű olaj adalék (akár az előírt mennyiség fele is elégséges az olaj adalékból), egyszerűen csodákra képes! Akár 20% vagy afölötti üzemanyag megtakarítás érhető el a két adalék egyszerre történő használata során! Ami a mai üzemanyag áraknál már igen jelentősnek mondható, még akkor is, ha az adalékok bekerülési költségével számolunk.

"Veterán korú" járműveknél egyes esetekben kezdeti (átmeneti) fogyasztás emelkedés figyelhető meg, az évek során felhalmozódott égéstermékek leégetése miatt, mely átmenetileg plusz energiát igényel. Folyamatos használat mellett a fogyasztás jelentősen csökken, mely már néhány tabletta elhasználása után érzékelhetővé válik.

Tapasztalataink alapján minél "elhasználódottabb" egy motor, a Dyno-Tab® annál érezhetőbben fejti ki hatását.

A Dyno-Tab® előnye többek között az is, más, folyékony üzemanyag adalékokkal szemben, hogy szagtalan. Nyugodtan megfoghatja kézzel is, nem marad hosszú órákra, mosószerrel sem lemosható, kellemetlen szagú a keze!

Mikor kezd el hatni?

A Dyno-Tab® azonnal elkezd hatni, amint feloldódik. Az üzemanyagtablettáknak 2-4 óra kell amíg teljesen feloldódnak. A feloldódás ideje függ a hőmérséklettől, az üzemanyagtól, a jármu mozgásától és más feltételektől.

Dyno Tab feloldódása kezdetben Dyno Tab feloldódás közben Dyno Tab feloldódása végül