Lyoness logó

Lyoness: Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Önnek van már pénzgyűjtő kártyája (Lyoness Cashback Card)?
 
Ha már van, akkor szíves örömest adjuk Önnek a Lyoness-szel járó plusz kedvezményeket Dyno-Tab megrendelésénél! Csak ne feledje megadni a rendelésnél Lyoness Cashback kártya számát.
 
Ha még nincs, de szeretné Ön is élvezni a pénzvisszatérítés előnyeit több, mint 3.000 kereskedőnél, akkor igényelje most tőlünk ingyenesen Lyoness Cashback Card-ját!
Így már az első Dyno-Tab rendelésénél is élvezheti a plusz kedvezményeket.
 
Rendelje meg most, ingyenesen!
Családnév*:
Keresztnév*:
Email*:
Irsz*:
Város*:
Utca, házszám*:
Skype  :
Szül. dátum (év/hónap/nap)*:
Mobil*:
Hogyan talált ránk?*:

Kérjük, pontos - lehetőleg privát - levelezési címet adjon meg, hogy Lyoness Cashback kártyáját biztosan megkaphassa.

'Csak' a saját vásárlásai utáni pénzvisszatérítésekből szeretne részesedni vagy ezen kívül akar még több, plusz bevételre is szert tenni?A Lyoness Europe AG-től egy visszaigazoló linket fog kapni
e-mailben 48 órán belül, ezzel tudja lezárni regisztrációját.Ingyenes Lyoness Cashback kártya igénylése esetén adatait átadjuk harmadik félnek, a kártya kibocsátójának, azaz a Lyoness Europe AG. részére. Spam-eket nem küldünk. Kizárólag olyan e-mailt kap a Lyoness Europe AG.-től és Dr. Bencze Tündétől (Atlasz Kft., a www.dyno-tab.hu üzemeltetője), mely elősegíti, hogy minél hatékonyabban tudja használni Lyoness Cashback kártyáját és valóban élvezetes legyen Önnek a vásárlás, mivel ezentúl plusz pénzvisszatérítés is jár Önnek tudatos, megtervezett vásárlásai után.