"üzemanyag" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2009.12.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó négy forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelkedés, üzemanyag

Hír beküldve: 2009.12.28. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bruttó 6 forinttal lesz drágább szerdán 0 órától a benzin a hazai kutakon, miközben a gázolaj ára 4 forinttal kúszik feljebb. Ez az áremelés csak az üzemanyagok tőzsdei jegyzésárainak változása miatt következik be, két nappal később (2010. január 1-én, pénteken) újra, körülbelül 14, illetve 9 forinttal drágulhat a benzin és a gázolaj literje a jövedéki adó emelése miatt.    tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyag

Hír beküldve: 2009.12.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

2010. január 1-től ismét emelkedik az üzemanyagok jövedéki adója, a benzin és a gázolaj adótartalma ismét emelkedik. A benzinkutak többségénél hatalmas sorok állnak, az emberek még most akarnak tankolni. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyag, jövedéki, adó

Hír beküldve: 2010.01.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bár a nemzetközi jegyzésárak mozgása alapján nem sok esélye volt, a Mol mégis csökkenti az üzemanyagok árát szerdától! A benzin 2, a gázolaj pedig 3 forinttal lesz olcsóbb. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzinár, üzemanyag

Hír beküldve: 2010.03.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A nemzetközi tőzsdei üzemanyagár-jegyzések alakulása alapján a Mol Nyrt. hétfőn várhatóan ismét emeli néhány forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, s ha a trend nem változik, nyáron a 95-ös átlagára elérheti, sőt meghaladhatja a 350 forintot. tovább olvas »

Címkék: benzin, mol, üzemanyag

Hír beküldve: 2010.05.04. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol szerdán bruttó négy forinttal megemeli a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolaj nyolc forinttal drágul. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzinár, üzemanyag, dízel

Hír beküldve: 2010.09.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán, a gázolaj ára nem változik. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, üzemanyag

Hír beküldve: 2010.12.27. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Jövőre is folyamatosan nőhetnek az üzemanyagárak, a mostani 355 forint körüli benzinár még a leginkább visszafogott becslés szerint is 380 forintra kúszhat fel, de a 410 forintos ár sem elképzelhetetlen. tovább olvas »

Címkék: benzin, üzemanyag, olaj, energetika

Hír beküldve: 2011.01.03. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A héten nem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol. A múlt héten újabb történelmi csúcsra emelkedett az üzemanyagok ára azzal, hogy a Mol bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az akkori emeléssel a benzin átlagára 360-361 forintra nőtt, a gázolajé pedig 351 forintra. Tavaly januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.02.01. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A sok emelés után végre elhúzzák a közlekedők orra alatt a mézesmadzagot. Kisebbfajta csodának persze beillik de csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A mérsékléssel a benzin átlagára 359-360 forintra, a gázolajé pedig 357 forintra csökken. tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.02.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az MTI híre szerint, ha a spekuláció és a földközi-tengeri politikai bizonytalanság miatt tovább emelkedik a kőolaj ára, és gyengül a forint a dollárhoz képest, két héten belül átlépheti a 400 forintot az üzemanyagok literenkénti ára a magyar piacon, az viszont bizonyos, hogy a jövő héten ismét emeli az árakat a Mol. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelkedés, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.02.28. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Újabb történelmi csúcsra drágulnak Magyarországon az üzemanyagok azt követően, hogy a Mol bruttó 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és ugyancsak 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelkedés, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.03.17. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A héten ismét árat emel a Mol: ezúttal az elmúlt hetekben sorra történelmi csúcsokat döntő benzin nem drágul, a gázolaj literenkénti ára azonban 5 forinttal emelkedik. Az emeléssel a gázolaj átlagára 377 forintra nő, és meghaladja a benzinét, ami 374-375 forint marad. A Mol egy hete 5-5 forinttal emelte az árakat. tovább olvas »

Címkék: mol, üzemanyag, benzin, gázolaj, dízel

Hír beküldve: 2011.03.24. Kategória: Természetvédelem & takarékosság

Az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma áttörő felfedezést jelentett be a bioüzemanyagok kapcsán. A Steven Chu miniszter vezette kutatócsoport kifejlesztett egy költséghatékony módszert a fás növények közvetlenül izobutanollá alakítására, melyet a hagyományos benzines autók is fel tudnak használni. tovább olvas »

Címkék: bio, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.03.28. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., miközben a gázolajét ugyanennyivel csökkenti. A mostani emeléssel a benzin átlagára 376-377 forintra nő, míg a gázolajé 375 forintra csökken. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.05.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol Nyrt. egyaránt bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.06.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Csökkenti bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 9 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt.   tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2012.01.30. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Ha nem tehetjük meg, hogy kevesebbet autózunk, akkor is van mód a költségcsökkentésre. 2011 januárjában a benzinhez átlagosan 350 Ft-ért juthattak hozzá az autósok Magyarországon, a gázolajért pedig 339 Ft-ot kellett akkor fizetniük. 2011-ben, egy év alatt mindkét üzemanyag típus esetében 100 Ft körüli drágulás történt. Csak 2012-ben több mint 20 Ft-tal nőtt a benzin és a gázolaj ára. Ezek a tények egyre inkább takarékoskodásra ösztökélik a gépjármű tulajdonosokat. tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, ár