"dízel" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2009.03.16. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Egy hét alatt forintban mérve tegnap délutánig több mint 13 százalékkal zuhant a benzin tőzsdei ára, miközben a gázolaj piacán 6 százalékos csökkenés volt megfigyelhető. Ennek ellenére a Mol a benzint csak 2 forinttal adja olcsóbban szerdától, míg a dízel árát nem is csökkenti. tovább olvas »

Címkék: olcsóbb, benzin, mol, dízel, csökken

Hír beküldve: 2009.03.23. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán (2009. márc. 25-én) a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásból hétfőn az MTI. A Mol legutóbb egy hete változtatott az áron, akkor bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzinét. A gázolaj ára legutóbb február végén változott, akkor bruttó 4 forinttal mérséklete a Mol Nyrt. a literenkénti nagykereskedelmi árat. Az eheti emeléssel a benzin átlagára 258 forint lesz, a gázolajé pedig 253 forintra emelkedik. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az elemzők az emelést piaci folyamatokkal magyarázták. tovább olvas »

Címkék: drágább, forint, dízel, benzin

Hír beküldve: 2009.10.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A benzin és a gázolaj literenkénti ára egyaránt 4 forinttal emelkedik szerdán. A benzin átlagára 295, a dízelé 279 forint lesz. A drágulás nem meglepő a múlt heti piaci folyamatok fényében. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, drágulás, dízel

Hír beküldve: 2010.05.04. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol szerdán bruttó négy forinttal megemeli a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolaj nyolc forinttal drágul. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzinár, üzemanyag, dízel

Hír beküldve: 2010.06.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol szerdán bruttó 2 forinttal emeli a benzin, és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, dízel, benzinár, üzemanyagár

Hír beküldve: 2010.09.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol bruttó 5 forinttal emeli a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától, így a benzin ára ismét a júniusi történelmi csúcsra ér. tovább olvas »

Címkék: benzinár, gázolajár, energia, benzin, ár, gázolaj, dízelár, dízel

Hír beküldve: 2011.03.17. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A héten ismét árat emel a Mol: ezúttal az elmúlt hetekben sorra történelmi csúcsokat döntő benzin nem drágul, a gázolaj literenkénti ára azonban 5 forinttal emelkedik. Az emeléssel a gázolaj átlagára 377 forintra nő, és meghaladja a benzinét, ami 374-375 forint marad. A Mol egy hete 5-5 forinttal emelte az árakat. tovább olvas »

Címkék: mol, üzemanyag, benzin, gázolaj, dízel

Hír beküldve: 2011.04.04. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától 5 forinttal emeli a Mol a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolajét változatlan szinten hagyja – tudta meg a Portfolio.hu. Ez azt jelenti, hogy az olajcég a benzin literjét a kiskereskedőknek listaáron bruttó 364,5 forintért, a gázolajat pedig bruttó 357,9 forintért adja majd. tovább olvas »

Címkék: benzin, dízel, mol

Hír beküldve: 2011.10.24. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A benzin ára csökkent, a dízelé emelkedett az elmúlt héten a nemzetközi jegyzésekben, így könnyen lehet, hogy szerdán csak dízel ára emelkedik itthon. A jelenlegi, 398 és 395 forintos árak is történelmi csúcsot jelentenek, de az egymás közötti sorrend fordulhat. tovább olvas »

Címkék: dízel, benzin

Hír beküldve: 2011.11.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 3, illetve 6 forinttal a 95-ös benzin, valamint a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a gázolaj ára új csúcsra emelkedik - értesült piaci forrásokból az MTI. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel

Hír beküldve: 2012.01.16. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Literenként bruttó 4 és 6 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. Az árváltoztatással mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ér el. tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel

Hír beküldve: 2012.02.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától bruttó három forinttal csökkenti a benzin és öt forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát a MOL - tudta meg a Portfolio.hu. Az üzemanyagárak csökkenését teljes mértékben a forint árfolyamának dollárral szembeni erősödésének köszönhetjük.      tovább olvas »

Címkék: benzin, ár, dízel