"csökken" címkével ellátott hírek

Hír beküldve: 2008.07.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bár nap elején még emelkedni is tudott az olaj árfolyama, mostanra a szeptemberi határidős lejárat ismét jelentős, 3,5 százalékos esést mutat, és így már a hordónkénti 130 dolláros ár alatt jár a fekete arany. tovább olvas »

Címkék: olajár, árfolyam, csökken, esik

Hír beküldve: 2008.07.19. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Jelentős mértékben, 47 százalékkal csökkentette az idei globális olajkereslet növekedésre vonatkozó várakozását a Lehman Brothers a decemberben adott prognózisához képest. tovább olvas »

Címkék: olajár, csökken, esik

Hír beküldve: 2008.07.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Érdemes kivárni még az autók megtankolásával, ugyanis a piaci folyamatok tükrében valószínűleg szerdán újra lefelé mozdul majd a benzin ára, és a gázolaj esetében is megvan az esélye a további csökkenésnek. tovább olvas »

Címkék: csökken, benzinár

Hír beküldve: 2008.07.29. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Pár napos pihenőt követően az olajpiaci befektetők ma délután ismét rátenyereltek az eladás gombokra, a WTI árfolyama ugyanis percek leforgása alatt 2.8%-os esést mutat. Így a szeptemberi lejáratú olajár már közelíti a 121 dolláros szintet, ami azt is jelenti, hogy a 122 dolláros szint környékén található támasz elesett. Ez technikailag akár további lemorzsolódást is eredményezhet majd a piacon. tovább olvas »

Címkék: olajpiac, WTI, árfolyam, dollár, csökken, esik

Hír beküldve: 2008.10.13. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

8 forinttal csökkenti a Mol a benzin árát szerdától - tudta meg a Portfolio.hu. A gázolaj csak 4 forinttal lesz majd olcsóbb, pedig a nemzetközi tőzsdéken az árfolyama a benzinénél jelentősebben esett. tovább olvas »

Címkék: forint, csökken, benzin, gázolaj, ár, olcsóbb, árfolyam, esik

Hír beküldve: 2009.11.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Újra jelentősen, 5 és 8 forinttal csökkenti a MOL a benzin és a gázolaj árát - értesült a Portfolio.hu. Az újabb mérséklés ugyanakkor könnyen az utolsók egyikének bizonyulhat, így üzemanyag beszerzési döntéseink során az elkövetkezendő napokban nem árt kiemelt figyelmet fordítani az olaj- és devizaárfolyamok alakulására. A benzin ára a legolcsóbb kutakon 230 forintos szintre kerülhet. tovább olvas »

Címkék: csökken, mol, benzinár, gázolaj, benzinkút, portfolio

Hír beküldve: 2008.12.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Három forinttal csökken keddtől (2008. dec. 23-tól) a kutakon a benzin ára, a gázolajat nyolc forinttal adja majd olcsóbban a MOL. tovább olvas »

Címkék: mol, benzin, csökken, gázolaj, olcsóbb

Hír beküldve: 2009.03.16. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Egy hét alatt forintban mérve tegnap délutánig több mint 13 százalékkal zuhant a benzin tőzsdei ára, miközben a gázolaj piacán 6 százalékos csökkenés volt megfigyelhető. Ennek ellenére a Mol a benzint csak 2 forinttal adja olcsóbban szerdától, míg a dízel árát nem is csökkenti. tovább olvas »

Címkék: olcsóbb, benzin, mol, dízel, csökken

Hír beküldve: 2009.05.05. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán 0 órától 4 forinttal csökken a gázolaj nagykereskedelmi listaára, így valószínűleg ugyanekkora mértékű árcsökkenés lesz a fogyasztói árakban is. A benzin ára nem változik. Az árcsökkenésre a nemzetközi folyamatok adtak lehetőséget, a forint erősödése nyomán ugyanis a forintban kifejezett árak 4 százalékkal mérséklődtek, míg a benzin esetében stagnálás volt megfigyelhető. tovább olvas »

Címkék: csökken, gázolaj, üzemanyagár