Mi is valljuk a „Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan!” elvet

Célunk, hogy konkrét megoldással szolgáljunk, példamutatással élen járjunk abban, hogy mit tehetünk mindennapjainkban a klímaváltozás ellen, hogyan alakíthatjuk az életünket úgy, hogy ezzel minél kevésbé terheljük környezetünket.

Természetesen számos jó megoldás létezik az üzemanyag fogyasztás csökkentése terén, illetve a környezet kímélésére. Többek között vásárolhatunk hibrid- vagy alternatív meghajtású járműveket vagy a piacon elérhető, különféle szerkezeteket szereltethetünk gépjárművünkbe.

Sokaknak azonban ezek a megoldások túl drágák vagy egyszerűen csak nem akarnak maradandó nyomokat autójuk motorterében látni. Egyik, általunk ajánlott lehetőség a Dyno-Tab® üzemanyag tabletta mindennapi használata, mely nem igényel óriási plusz költségeket Öntől, már a használat elején megbizonyosodhat róla saját tapasztalatai alapján, hogy valóban megéri-e Önnek, illetve nem hagy semmiféle maradandó nyomot járművében.

A Dyno-Tab® megismertetése látogatóinkkal két alapvető pilléren nyugszik:

  1. Egyre nagyobb tömegek problémája világszerte a drasztikusan és folyamatosan növekvő üzemanyag árak. A sokszor deficittel küzdő kormányok jövedéki adóból befolyó bevétele egyre nagyobb méreteket ölt, nem túl reális elvárás a jóléti társadalmakban az üzemanyag jövedéki adó tartamának a csökkentése. Ahogy látjuk a napi híradásokban is, az Európai Unió sem híve ennek. Hogy konkrétan egy liter üzemanyag árában ez mennyit jelent? Néhány benzinkút már hazánkban is részletes számlát bocsát a vásárlók részére, pl. 306.90 Ft/liter 95-ös benzin árában a jövedéki adó tartalom 103.50 Ft/liter. A Dyno-Tab®bal átlagosan 10.3%-os fogyasztás csökkenés érhető el, mely a tabletta bekerülési költségét leszámítva Önnek kb. 26 Ft/liter üzemanyag megtakarítást jelent! Bővebben a "Miért éri meg Önnek?" menüpontban olvashat erről.
    üzemanyag megtakarítás
  2. Jelenleg Földünkön mintegy 600 Millió gépjármű szeli az utakat. Becslések szerint ez a szám 2050-re akár több, mint megnégyszereződhet 2,7 Milliárd gépjárműre! Vagyis, ennek következményeként a gépjárművekből származó károsanyag kibocsátás is jelentősen fog növekedni, mely a légkört szennyezi. Bővebben itt olvashatja el az [origo] erről szóló cikkét. Ahogy mondani szokták, "A Földet csak kölcsönkaptuk gyermekeinktől, unokáinktól.", tehát számukra is egy élhető Földet kellene örökül hagynunk. Tudta Ön például azt, hogy az elmúlt 35 év alatt kihalt a Földön élő állatfajok egynegyede?! Az Index cikkét bővebben itt olvashatja el. Legtöbbször apróságoknak tűnő dolgokon múlnak az igazán nagy eredmények. Bár sokszor ez a legnehezebb, mindenekelőtt a szemléletünkön és a szokásainkon kell változtatnunk. A Dyno-Tab® átlagosan 53%-kal képes csökkenteni akár az Ön autójának is károsanyag kibocsátását!
    környezetvédelem üzemanyaggal

Így vissza is kanyarodunk a „Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan!” elvhez, hiszen Ön a saját életterében, a saját pénzét megtakarítva, egyúttal hozzájárul Mindannyiónk környezetének megóvásához is. Az már csak hab a tortán, hogy még a vezetés adta élvezetről sem kell lemondania, hiszen a Dyno-Tab® átlagosan 3,5%-kal képes növelni a motor lóerő értékét.

Bencze Tünde