Üzemanyag és környezetvédelmi hírek

rss mini icon Íratkozzon fel RSS hírcsatornánkra hogy a legfrissebb hírekről, árváltozásokról elsőkézből értesüljön! A feliratkozáshoz kattintson ide, vagy használjon hírolvasót!

Első Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7Következő Utolsó

Hír beküldve: 2011.04.04. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán nulla órától 5 forinttal emeli a Mol a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolajét változatlan szinten hagyja – tudta meg a Portfolio.hu. Ez azt jelenti, hogy az olajcég a benzin literjét a kiskereskedőknek listaáron bruttó 364,5 forintért, a gázolajat pedig bruttó 357,9 forintért adja majd. tovább olvas »

Címkék: benzin, dízel, mol

Hír beküldve: 2011.03.28. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., miközben a gázolajét ugyanennyivel csökkenti. A mostani emeléssel a benzin átlagára 376-377 forintra nő, míg a gázolajé 375 forintra csökken. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.03.24. Kategória: Természetvédelem & takarékosság

Az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma áttörő felfedezést jelentett be a bioüzemanyagok kapcsán. A Steven Chu miniszter vezette kutatócsoport kifejlesztett egy költséghatékony módszert a fás növények közvetlenül izobutanollá alakítására, melyet a hagyományos benzines autók is fel tudnak használni. tovább olvas »

Címkék: bio, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.03.17. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A héten ismét árat emel a Mol: ezúttal az elmúlt hetekben sorra történelmi csúcsokat döntő benzin nem drágul, a gázolaj literenkénti ára azonban 5 forinttal emelkedik. Az emeléssel a gázolaj átlagára 377 forintra nő, és meghaladja a benzinét, ami 374-375 forint marad. A Mol egy hete 5-5 forinttal emelte az árakat. tovább olvas »

Címkék: mol, üzemanyag, benzin, gázolaj, dízel

Hír beküldve: 2011.03.07. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Újabb történelmi csúcsot érnek el az üzemanyag árak, a Mol bruttó öt forinttal emeli a 95-ös benzin és ugyancsak öt forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. Az emeléssel a benzin átlagára 374-375 forintra, a gázolajé pedig 372 forintra nő. A Mol egy hete emelte öt forinttal a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. tovább olvas »

Címkék: 400-asbenzin, energetika, üzamanyagár

Hír beküldve: 2011.03.04. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Mára elenyészett a líbiai válság gyors megoldásának kilátása, a világpiaci nyersolajárakra ható felhajtóerő tartósnak ígérkezik, ugyanakkor a legfrissebb globális feldolgozóipari és szolgáltatási teljesítményindexek azt mutatják, hogy a világgazdaságot robusztus fellendülés közepette érte az olajsokk, írták pénteki helyzetértékeléseikben londoni iparági elemzők. A Barclays Capital a pénteki előrejelzése szerint a Brent globális nyersolaj-alaptípus hordójának egész éves átlagára az idén 91,0 dollárra emelkedik a tavalyi 80,3 dollárról, 2015-ben pedig már 135 dollár lesz. Forrás: INDEX.hu tovább olvas »

Címkék: olajáremelkedés

Hír beküldve: 2011.02.28. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Újabb történelmi csúcsra drágulnak Magyarországon az üzemanyagok azt követően, hogy a Mol bruttó 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és ugyancsak 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelkedés, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.02.26. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Az MTI híre szerint, ha a spekuláció és a földközi-tengeri politikai bizonytalanság miatt tovább emelkedik a kőolaj ára, és gyengül a forint a dollárhoz képest, két héten belül átlépheti a 400 forintot az üzemanyagok literenkénti ára a magyar piacon, az viszont bizonyos, hogy a jövő héten ismét emeli az árakat a Mol. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, áremelkedés, üzemanyag

Hír beküldve: 2011.02.21. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol bruttó 5 forinttal emeli a benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától. Az olajcég lépését a tőzsdei üzemanyag jegyzésárak múlt heti emelkedése teszi indokolttá, ráadásul a forint gyengült a dollárral szemben. tovább olvas »

Címkék: energetika, mol, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.02.14. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Három forinttal emeli a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A múlt héten nem változott az üzemanyagok ára. A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 360 forintra nő, a benzin átlagára pedig 359-360 forint marad.  MTI tovább olvas »

Címkék: gázolaj, ár

Hír beküldve: 2011.02.01. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A sok emelés után végre elhúzzák a közlekedők orra alatt a mézesmadzagot. Kisebbfajta csodának persze beillik de csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A mérsékléssel a benzin átlagára 359-360 forintra, a gázolajé pedig 357 forintra csökken. tovább olvas »

Címkék: üzemanyag, benzin, gázolaj

Hír beküldve: 2011.01.28. Kategória: Természetvédelem & takarékosság

Friss New York-i felmérések szerint 2010-ben új rekordot döntött a grönlandi jégtakaró olvadásának mértéke, amely a következő évtizedekben várható tengerszint emelkedés fő okozójának tekinthető. tovább olvas »

Címkék: klíma, változás, Grönland, jégtakaró, klímaváltozás

Hír beküldve: 2011.01.24. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Három forinttal csökken szerdától a benzin ára a hazai töltőállomásokon, míg a gázolaj ára nem változik. Így visszaáll a múlt hét előtti állapot, hiszen egy hete éppen 3 forinttal nőtt a benzinár: 364 forint lesz szerdától a benzin átlagára, a gázolajé marad 359 forint. tovább olvas »

Címkék: benzinár, csökkenés, energetika

Hír beküldve: 2011.01.19. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Egyenlőre nem lehet megjósolni, hogy meddig tart a folyamatos emelkedés.   tovább olvas »

Címkék:

Hír beküldve: 2011.01.18. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Bruttó 3 és 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőnek az árak Magyarországon - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. tovább olvas »

Címkék: benzinár, gázolaj, üzemanyagárak

Hír beküldve: 2011.01.14. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Drágulnak az üzemanyagok, egyelőre nem csökkenti a kormány az üzemanyagárak adótartalmát.   tovább olvas »

Címkék:

Hír beküldve: 2011.01.03. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A héten nem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol. A múlt héten újabb történelmi csúcsra emelkedett az üzemanyagok ára azzal, hogy a Mol bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az akkori emeléssel a benzin átlagára 360-361 forintra nőtt, a gázolajé pedig 351 forintra. Tavaly januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyag

Hír beküldve: 2010.12.27. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Jövőre is folyamatosan nőhetnek az üzemanyagárak, a mostani 355 forint körüli benzinár még a leginkább visszafogott becslés szerint is 380 forintra kúszhat fel, de a 410 forintos ár sem elképzelhetetlen. tovább olvas »

Címkék: benzin, üzemanyag, olaj, energetika

Hír beküldve: 2010.12.27. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

A Mol 5 forinttal emeli a benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát szerdán 0 órától, így az üzemanyagárak a héten újabb csúcsra futnak. tovább olvas »

Címkék: benzin, gázolaj, üzemanyagár, mol

Hír beküldve: 2010.12.06. Kategória: Benzin és gázolaj árak, üzemanyag hírek

Szerdán (2010. december 12-én) nulla órától 8 forinttal emeli a Mol a benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. tovább olvas »

Címkék: energetika, benzin, benzinár, mol, gázolaj

Első Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7Következő Utolsó